Discover and read the best of Twitter Threads about #TVOH

Most recents (3)

@lalalalinder Ik vind dit stuk erg kort door de bocht Linda. De struggles van transpersonen in deze maatschappij zijn serieus en gaan me zeer aan het hart.
@lalalalinder Dat neemt niet weg dat ik het moeilijk vindt als mensen die lichamelijk nog volledig man zijn (lees: een penis hebben) automatisch - en wettelijk - toegang krijgen tot ruimtes die tot op heden alleen bedoeld zijn voor vrouwenlichamen.
@lalalalinder De wereld is nog altijd geen veilige plek voor vrouwen, dat heeft de rel rondom #tvoh opnieuw laten zie. Maar liefst 1 op de 5 (!) Nederlandse vrouwen geeft aan wel eens te maken te hebben gehad met ongewenste penetratie, en dus met verkrachting.
Read 6 tweets
Twitter-account van #TVOH gedeactiveerd. #BOOS Image
Ben benieuwd of/hoe/wat RTL dit account later eens gaat hergebruiken. Permalinkje via account ID: twitter.com/intent/user?us…
Ja nu is dat linkje hierboven stuk natuurlijk, want het account is weg, maar het gaat me om later. Benieuwd of het wordt hergebruikt op een later moment. Bijna 237k volgers is niet niks.
Read 4 tweets
"Nee ik wist er echt helemaal niks van, ja ik kende natuurlijk wel de verhalen uit de wandelgangen."

- Samantha Steenwijk

Dan wist je ervan sgat*. #tvoh #rtlboulevard

*hier had domme kut moeten staan maar ik dorst het niet
'En ik kan me ook niet voorstellen dat zoiets gebeurt tijdens het draaien want je bent zo'n dag de hele tijd bezig.'

Nee sgat, jij was gewoon te weerbaar, oud of gay (en dus niet de doelgroep) om getarget te worden. Dat wil niet zeggen dat het niet gebeurt. #tvoh #rtlboulevard
En dan die 'schuldbekentenis' van Rietbergen, daar is zo ongelofelijk veel mis mee dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen man.

#tvoh
Read 3 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!