Discover and read the best of Twitter Threads about #Vehkoo

Most recents (3)

Kuvan alla #ReformiStudio'n LIVE-seuranta @HelsinginHO:sta.

Kyseessä on mielenkiintoinen juttu, jossa kansalaisjournalisti #AnterYasa paljasti @Demarit:en ehdokkaan #lelusalakuljettaja Rami Adhamin kytköksiä mm. terroristijärjestöön ja huumausainerikollisuuteen.
@HelsinginHO @Demarit Syyttäjän asianesittely menossa. Kysymys on #AnterYasa'n blogikirjoituksista, jossa Yasa toi esiin @Demarit:en ehdokkaan epäiltyjä rikoksia Syyrian leluavustusten aikana.

Rami Adham lopulta tuomittiinkin epäselvyyksistä leluavustustoiminnan ympärillä ja joutui pois SDP:stä.
Adhamin AA Koivu kertoo, että #AnterYasa'n väitteet #RamiAdham'ista ovat kunnianloukkaus Adhamia kohtaan.

Yasan AA:n asianesittely: Yasan väitteet olivat riittävällä todennäköisyydellä todenperäisiä, kun Yasa kirjoituksen julkaisi kansalaistoimittajana.
Read 47 tweets
#Vehkoo-jutun hovioikeuskäsittely jatkuu. Nyt näköjään katsotaan sitten Juneksen puhe Taistelumme-seminaarissa. Eipä siinä, hyvä puhehan se oli. Seuranta käräjiltä tulee tämän twiitin alle.
Puheessa Junes kertoo omasta elämästään ja siitä, miten hänestä tuli kansallismielinen ja mitä kanssallismielisiä asioita hän on tehnyt ja mihin osallistunut. Nyt Junes kertoo asuneensa nuorena pääasiassa Belgiassa ja Ranskassa, ja että siellä tiedettiin maahanmuuton ongelmista.
"2005 muutin pysyvästi Suomeen ja 2007 takaisin Länsi-Eurooppaan, kun sain työpaikan Hollannista, ja siinä kun näin eron Suomen ja muun Euroopan välillä, tajusin, että tämän muutoksen ei pidä antaa tapahtua Suomessa."
Read 71 tweets
#Vehkoo-käräjien seuranta jatkuu tässä. Junes kertoo olevansa toimittaja, striimaaja ja poliitikko ja että hän on kuvannut monenlaisia tapahtumia toimittajan roolissa, ei tapahtuman osanottajana.
Junes kertoo tulojensa tulevan striimaamisesta toisin kuin Ylellä, joka nyhtää väkisin rahansa veronmaksajilta. Nyt hän selittää siitä, miten Monokulttuuri FM perustettiin, ja mikä se on, mistä siinä puhutaan jne..
Kysytään, onko Juneksen tarkoitus häiritä tai maalittaa ihmisiä. Junes kertoo, ettei ole koskaan häirinnyt tai maalittanut Vehkoota. Kertoo, että ensiyhteys Vehkoohon oli kun Vehkoo julkaisi Ylellä jutun, jossa valehdeltiin @KansalainenFi -julkaisusta.
Read 83 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!