Discover and read the best of Twitter Threads about #Venäjä

Most recents (5)

.@MolariJuha'n vainokäräjillä #todistaa nyt teatteriohjaaja #JussiParviainen Molarin kutsumana todistajana.

KETJU kuulemisesta kuvan alla. Image
Molari pyytää Parviaista kertomaan taustastaan ja koulutuksestaan.

Varsinainen asia on @KirjamessutHKI:n tapahtumat vuonna 2015, kun #SaaraJantunen:en #Infosota -kirja julkaistiin.
Molari ja Parviainen saapuivat Kirjamessuille vähän myöhässä, joten Parviainen meni aika eteen kuvaamaan lattialla istuen, ettei peitä yleisön näkökenttää.

Parviainen on tehnyt #toimittaja'n työtä ja on normaalia, että kuvaajat ovat matalana eturivissä.
Read 26 tweets
.@MolariJuha'n vainokäräjät 21.9.2020.

KETJU 3 tältä päivältä kuvan alla.

Molaria kuullaan sotatieteiden tohtorin #SaaraJantunen:n osalta nyt iltapäivällä. Image
Tuomari kyselee Molarilta aluksi:

Milloin kiinnostuit kirjoittamaan Saara Jantusesta?

Molari: Eräs Jantusen TV-esiintyminen vuonna 2016 oli ensimmäisen Jantusta koskevan blogini sisältö. Lukijoita blogeillani oli joitain kymmeniä, joskus satojakin.
Molari huomasi, että #Venäjä -keskustelussa luodaan #MoraalinenHysteria'a tiettyjä ihmisiä kohtaan ja heistä luodaan #demoninen:sia hahmoja, #KansanDemonit:ja.

Molari käsitteli näitä asioita #väitöskirja'ssaan.
Read 17 tweets
Oheisena vielä Facebook-kommenttini Eero Heinäluoman #Venäjä-kannanottoon. Ketju.
Venäjä on fasistinen kleptokratia ja murhaajavaltio, joka suoraan uhkaa mm. Suomen itsenäisyyttä. Kun Venäjän joukot tulevat itärajan yli, siinä tuhotaan mm. työväenliikkeen saavutukset, sen lisäksi että Venäjä tällöin murhaa joukoittain suomalaisia, myös lapsia.
Venäjänkielisen yliopiston perustaminen EU:n alueella taas on erittäin myönteinen veto ja sillä nimenomaan edistetään demokratian mahdollisuuksia Venäjällä sekä tehdään fasistisesta, rikollisesta venäjän kielestä demokraattinen, eurooppalainen venäjän kieli.
Read 10 tweets
Paha moka Heinäluomalta. Kaikki yhteydet #Venäjä'än katkaistava ja #idänkaupa'sta tehtävä maanpetoksena rangaistava teko.
Menin toki heti Heinäluoman facebook-sivulle julistamaan, kuinka Venäjän mahorkka suussa kyrillisesti nauravat joukot ampuvat suomalaisille lapsille dumdum-luodin päähän niin että silmät metsään lentävät.
Read 3 tweets
Tsaari Mikaelin hautajaisvastaanotolla 14.7.1645 tarjoiltiin hunajapuuroa. Tämän minulle juuri kertoi Simon Sebag Montefioren erinomainen kirja nimeltä Romanovit 1613-1918.
Tsaari Aleksei Mihailovitsin aikana palattiin oikeellisiin Bysantin käytäntöihin. Ristinmerkin sai tehdä vain kolmella sormella. Vanhauskoiset kuitenkin kuolivat mieluummin hirvittävillä tavoilla kuin suostuivat moiseen. #romanovlive
Tämä tsaari Aleksei oli #muuten aika #fit! Jaksoi vetää läpi 6 tunnin messuja istumatta kertaakaan. Heittäytyi maahan tuossa ajassa toistatuhatta kertaa. #romanovlive
Read 343 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!