Discover and read the best of Twitter Threads about #ViolenciaPolicial

Most recents (2)

Fil. Ahir vaig anar a dormir amb la mosca a la orella i m'he aixecat emprenyat.
Portem dos anys esperant la #SentènciaFarsa amb el fre de na posat per no fer res que perjudiqués als empresonats i demanant #LlibertatPresosPoliticsIExiliats a tot hora i arreu. No ha servit de res.
Ho hem respectat tots per no perjudicar ning√ļ, per√≤ amb #SpainIsAFascistState les condemnes de 9 a 13 anys han estat dur√≠ssimes igualment. Hem apel¬∑lat a la #Unitat i els partits se l'han passat pel folre. Hem demanat que no pactessin amb el #155 i han passat de nosaltres.
Molts hem anat acumulant ràbia des de l'#1Oct. Evidentment contra la #Repressió de l'estat espanyol: política, judicial, mediàtica, etc. Però també contra moltes decisions covardes dels nostres en moments clau: #10Oct i #27Oct amb la #Independència no efectiva.
Read 17 tweets
HILO DE VIOLENCIA POLICIAL EJERCIDA POR EL ESTADO ESPA√ĎOL EN CATALUNYA. Algunas de las actuaciones represivas ejercidas por las fuerzas de seguridad de este estado totalitario que criminaliza la disidencia pol√≠tica y el derecho de protesta. ¬°M√°xima difusi√≥n!
#SpainIsAFascistState
POLICE #VIOLENCE EXERCISED BY THE SPANISH STATE IN #CATALUNYA. Some of the repressive actions exercised by the security forces of this totalitarian state that criminalizes political dissent and the right to protest. Maximum diffusion!
#SpainIsAFascistState
#Violencia injustificada contra manifestantes que solamente corría para huir de los golpes.

Unjustified #violence against protesters who only ran to escape the blows.

Read 23 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!