Discover and read the best of Twitter Threads about #WNLOPZondag

Most recents (10)

#wnlopzondag
Bericht van een bezorgde burger:
Poetin is de agressor in het Oekraïne conflict. Ik ben tegen alle gewapende conflicten en het liefst zou ik neutraal blijven. Ik stem geen FvD, geloof niet in complottheorieën, maar wel in verdienmodellen.
Toch dwing ik mezelf ook na te blijven denken en wellicht ongemakkelijke vragen te stellen mbt Oekraïne, naast al het verschrikkelijke leed. Ik worstel er met een aantal:
⁃Waarom wordt er door Zelensky alleen gevraagd om geld en wapens en nauwelijks om humanitaire hulp ?
-En waar gaat dit geld en wapens heen in een totaal corrupt land dat noch onderdeel van de EU, noch van de NAVO uitmaakt ?
Read 14 tweets
Ik spreek steeds meer mensen die niet meer gaan stemmen, straks voor het eerst, of al sinds de vorige keer/keren. Dat is zorgelijk, omdat een lage opkomst in het voordeel van van de Regentenpartij alias het partijkartel lijkt. #WNLopzondag /1
De mensen die ik spreek zijn zeker geen zgn. lageropgeleiden. De meesten zijn dat niet en denken goed over de dingen na. De Partij van de Thuisblijvers groeit. Nogmaals, dat is zorgwekkend. Ondanks de argumenten die de niet-stemmers aandragen. #WNLopzondag /2
Wie zijn die niet-kiezers? 1/ Ze hebben het lang genoeg geprobeerd, maar er wordt zo goed als niets met hun stem gedaan. 2/ Kabinetten komen met plannen die in geen enkel verkiezingsprogramma stonden. 3/ Liegende politici zijn de 'norm' geworden. /3
Read 9 tweets
#WNLopzondag

Ik begrijp steeds minder, maar heb steeds meer begrip.

Verdwaasd loop ik mijn dagelijkse rondje sinds COVID in ons leven is gekomen.
Het lijkt wel of naarmate ik ouder word steeds minder begrijp van de wereld waarin ik leef.
Ik kom uit een generatie waarin keuzes beperkt en overzichtelijk waren, het land er ogenschijnlijk geregeld bij lag en het vijandbeeld helder was en meer naar de achtergrond verdween. Het leven was goed. Het lijkt inmiddels wel een totaal demasqué van de wereld die ik toen kende.
Ik begrijp niet dat we terecht gekomen zijn in een Europa waarin je niet langer vrij kunt reizen, in een land waarin er ondanks vergrijzing geen (ic-) bed bijkomt en ziekenhuizen gesloten worden.
Read 18 tweets
Dat was wel enig. Baudet werd tijdens #wnlopzondag eerst gefileerd, toen gefrituurd en tenslotte geflambeerd als een dronken aardbei.

Hij was zo naar de vernieling geluld dat er aan het einde alleen nog maar een hele droevige Godwin uit zijn waffel kwam.
Deze van vanochtend behoort wel tot zijn vijf meest gênante televisieoptredens denk ik.
Huuuuu iedereen is tege Thierry 🥺🥺🥺🥺🥺

FRAMING!1!1

Nee hoor, hij heeft gewoon helemaal NIKS over Corona te zeggen dat feitelijk klopt. Helemaal niks. Nul.
Read 5 tweets
In Frankrijk werkt Eva Vlaardingerbroek mee aan een cursus ‘Seksuele Psychologie’ waarin homo’s en lesbiennes als zwak en minderwaardig worden afgeschilderd #wnlopzondag
Dat doet ze samen met de openlijke homohater Julien Rochedy. Die eerder een wet voorstelde om homoseksualiteit te verbieden.
coc.nl/internationaal…
#wnlopzondag
Eva vindt het vervelend als een toeterende bromfietser naast haar blijft rijden. Wat vindt ze van het standpunt van de FvD leider dat vrouwen overmand willen worden?
#wnlopzondag
Read 7 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!