Discover and read the best of Twitter Threads about #arkibangkernegara

Most recents (3)

Korang mesti pernah dengar cerita seram airport KLIA kan?

Yang tu aku tak mau cerita la, sebab memang dah banyak cerita pasal tu.

KLIA 2??

Aku baru berpeluang merasai sendiri kisah yang agak seram.

Lokasi?

Jom ikuti kisah seram aku di KLIA 2.
Kisah ni berlaku di KLIA2, pukul 11 malam.

Malam tu, flight aku dari Kuching dijangka berlepas pukul 7.30, tapi delay punya delay, pukul 9 jugak la bertolak.

Aku pun dah niat nak buat jama' takhir.

So, aku tekad bila sampai KLIA 2, aku solat la nanti.
Naik pukul 9 malam dari Kuching, tepat pukul 11.40 malam aku pun landing.

Siap ambil bagasi semua bagai, pukul 11.50 malam.

Aku call adik aku, cakap tunggu sat.

Aku nak pi solat jama' takhir sat.

Adik aku pun masih ada di Nilai. So sempat la aku menunaikan tanggungjawab aku.
Read 17 tweets
Jangan bersendirian. Jangan bergelap. Malam ini, mimpi ngeri yang diimpikan peminat kisah seram seluruh negara akan bermula! Kami persembahkan — Arkib Angker Negara! Dapatkan di PBAKL di reruai 4147 Dewan Tun Razak 4, PWTC mulai esok, 27 April - 6 Mei 2018!
#arkibangkernegara
RM40— anda dapat bukan satu tapi dua volume Arkib Angker Negara! Dapatkan di PBAKL di reruai 4147 Dewan Tun Razak 4, PWTC mulai esok, 27 April - 6 Mei 2018!
#arkibangkernegara
RM40— anda dapat bukan satu tapi dua volume Arkib Angker Negara! Dapatkan di PBAKL di reruai 4147 Dewan Tun Razak 4, PWTC mulai esok, 27 April - 6 Mei 2018!
#arkibangkernegara
Read 3 tweets
Anak, atau adik kau orang ada banyak anak patung atau binatang mainan tak di rumah? Kalau ada, baca thread ni, supaya tak kena “gangguan” macam aku kena
Suatu malam, dalam jam 2 pagi, tekak aku haus bukan main. Jadi aku pun turun ke dapur.

Masa aku nak teguk air, aku terdengar bunyi macam ada orang hempaskan punggung atas sofa di ruang tamu. Terus terbantut aku nak minum. Aku letak gelas dan pergi tinjau ruang tamu.
Ruang tamu gelap. Nak buka lampu ruang tamu, malas. Suisnya di belah depan. Jadi harapkan remang cahaya dari lampu dapur sahaja. Nampak tiada sesiapa di ruang tamu. Maka, aku ke dapur semula untuk minum.

Masa aku teguk air, tiba-tiba terdengar budak kecil gelak di ruang tamu.
Read 27 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!