Discover and read the best of Twitter Threads about #beestmensen

Most recents (3)

#toeslagenschandaal #jeugdzorgschandaal

Dit is Hylke.
Hylke is na een hulpvraag rondom #toeslagen van zijn ouders in 2007 tot 2x toe uithuisgeplaatst. Net als zijn broertje J.

/1
Omdat Hylke,s vader in oktober 2021 door dagblad @trouw uitgenodigd werd iets te vertellen, hetgeen linea.nl ook oppikte én publiceerde, ( linda.nl/nieuws/jeugdzo… ) over het #toeslagenschandaal en de #uithuisplaatsingen

/2
hebben Hylke en zijn vader sindsdien geen enkel contact op één met verontrustende vragen uit het niets verstuurde verjaarsdagwens na.

Mag dat @OTUithuisplaats Godverdomme heel snel afgelopen zijn ? Het martelen door #jeugdzorg omdat notabene de pers jou als ouder benaderde?

/3
Read 7 tweets
Er wordt mij wel eens verweten over te reageren op de #beestmensen van #jeugdzorg

Meestal door niet op de hoogte zijnde maar wel een oordeel hebbend stel volslagen idioten.

Ik zal het deze #rechtsstaat #wappies aan het botte verstand proberen te peuteren.

/1
Dit is Elsa. Zoals je kunt zien een prachtige lieve en op deze foto zelfs trots rondstappend hondje. Zo trouw en gehecht dat als ik niet eet zij dat ook niet doet. Als ik onrustig ben is zij dat ook.

/2 Image
Stel nu dat ik, waarvan zij afhankelijk is, met dezelfde hand waar ik haar mee voed iedere keer op hetzelfde moment dat zij haar eten krijgt een dreun verkoop. En ik doe dat één maand lang.

/3
Read 9 tweets
#jeugdzorg #beestmensen

Naar aanleiding van de tekening die Hylke mij stuurde uit het niets terwijl wij elkaar al meer dan 15 maanden niet zien staat mijn wereld als in verband met eerder geweld door voogd Kees van der Meulen van het regiecentrum te Leeuwarden

/1
Compleet op z,n kop. Je kind uit dat het jou mist. Vraagt hoe het met jou gaat, meermaals en het #beestmens van #jeugdzorg houd je als straf voor het je verhaal doen in dagblad @trouw van hem gescheiden. Dezelfde man die je verwurgde terwijl je vlak daarvoor met ptss

/2
Gerelateerd aan eerder buitensporig geweld door #jeugdzorg.

Dus weer een belronde op zoek naar hulp voor Hylke en mij. Bellen met de @gemeenteschier die namens dezelfde #beestmens de boodschap bracht dat het allemaal aan mij zou liggen. Dat nemen ze terug of ik stap naar

/3
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!