Discover and read the best of Twitter Threads about #bijzonder

Most recents (2)

Het Cito feliciteert zichzelf. Wie daarnaast ook nog enige kritische zelfreflectie verwacht komt bedrogen uit, ben ik bang. Het woord ‘rekentoets’ komt er niet in voor. Wie dit boek leest krijgt niet mee dat bv realistisch rekenen/wiskunde controversieel is. #bijzonder
Illustratief voor het ontbreken van kritische zelfreflectie: de lezer van dit jubileumboek zal niet lezen dat er er richtlijnen (NIP 1988) en Standards (APA etc 2014) voor de kwaliteit van toetsen bestaan. Zoals ooit ook CEO Marten Roorda verantwoordelijkheid wegtwitterde.
NIP (1988). Richtlijnen voor ontwikkeling en gebruik van psychologische tests en studietoetsen. Amsterdam: Nederlands Instituut van Psychologen. Tweede editie. [Hoofdstuk] 8. Toetsgebruik in het onderwijs pdf ben-wilbrink.nl/Richtlijnen_To…] [waarschuwing: ik leverde er een bijdrage aan]
Read 43 tweets
Goed mensen....ik ben boos.
Heel erg boos. Over een artikel uit het @dvhn_nl. En wat ik nooit via Twitter doe, doe ik nu wel....op twitter. 🤭🤔
Ja we kennen allemaal filmpjes, interviews enz van #studenten die maximaal lenen. Exotische vakanties houden en ook nog even 'gratis' een rijbewijs halen.
Maar zo zijn ze niet allemaal hoor,
Jan Vos.
Read 32 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!