Discover and read the best of Twitter Threads about #coffeeconnection

Most recents (1)

#DiaryDepressoku ㅡ Kesedihan Andrean dan Alona

🙁 a thread 🙁
Jangan RT, baca aja langsung reply aja
Jadi guys... Kita uda ada akun @DECOFFEECLINIC itu sejak 31 May kan malam hari.

Awalnya bukan bernama itu, tapi bernama @NgopiYukCom uda kaya nama warnet langganan Andrean banget pokoknya.

Gapunya followers nih pas itu wkwkwk sampe akhirnya ada satu orang as followers pertama
kita yang syukurlah sampai today masih jadi member kita. Kalau out gue getok pala lu pake tatakan kopi yah!

Nih orangnya @kimyehana
Read 50 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!