Discover and read the best of Twitter Threads about #dorhout

Most recents (3)

Ach. Nico het Dooie Musje probeert indruk te maken.

Natuurlijk is er bij een nieuw virus waarvoor de populatie aanvankelijk oversterfte.

Wie er sterven, dat zegt het Dooie Musje er niet bij.

Zie ook de #dorhout discussie.

#coronamaatregelen
Een paar grafiekjes en het Dooie Musje heeft gezegd.

Bijzonder wetenschappelijk.

Of toch gewoon een dooie mus.

Zelfs het CBS rapporteerde ondersterfte volgend op de oversterfte

cbs.nl/nl-nl/nieuws/2…
"Sinds week 20 zit de sterfte onder het niveau van wat normaal zou zijn in deze periode. Het is bekend dat na een periode van hogere sterfte—ook wel oversterfte genoemd—vaak een periode van lagere sterfte—ook wel ondersterfte genoemd—volgt."
Read 4 tweets
Nee, je dorre takje kon niet nog jaren mee. Onder de motorkap was alles versleten. kompanje.org/2020/10/16/zon… #dorhout
volkskrant.nl/nieuws-achterg… Precies, we mogen van ouderen ook wat meer gemeenschapszin verlangen. Overigens hebben veel ouderen dat ook hoor. Zat oude mensen denken er net zo over.
telegraaf.nl/watuzegt/18650… Huisartsen noemen dat de zondagmiddagvisites. Waar overwerkte advocaten en gestresste accountmanagers naast hun oude ouders staan te schreeuwen dat ze de aftakeling niet accepteren. Die mensen blèren op Twitter tegen mij in de @ van dit draadje 🤓
Read 4 tweets
Café Weltschmertz kondigt een nieuwe video-column aan van Pierre Capel, die sinds vrijdag 14 augustus op hun YT-kanaal staat. De tekst waarmee ze het aanprijzen geeft al genoeg munitie om op te schieten, maar ik wacht tot het langskomt.

1/
Ik geef overigens geen links, noch naar de site van CW, noch naar hun YT-kanaal omdat ik niet eraan mede schuldig wil zijn hun Google Page Rank te verhogen.

2/
Capel zegt dat hij emeritus-hoogleraar is en vervolgens dat hij al 45 jaar met wetenschap bezig is. Dat laatste is onzin, sinds zijn emeritaat heeft hij geen wetenschappelijke arbeid meer verricht.

3/
Read 46 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!