Discover and read the best of Twitter Threads about #elpoderdelpoble

Most recents (8)

Fem #RepúblicaDigital #eRepública i anem desconnectant d’IsPain. La #RepúblicaCatalana l’hem d’anar fent poc a poc i entre totes i tots. Connectem-nos al futur, que cada cop és més a prop. Sabeu com ho podeu fer?
#EmpadronatAlConsell
#EmpadronatAlaRepública

[Obrim fil 👇🏻]
Demà és divendres. Què vol dir això? Doncs, entre moltes altres coses, que els incansables voluntaris de @catrepdigital i @UnitsxC s’hi posen de debó. Entre setmana hi ha hagut #paradetes a Girona i Esparreguera, però, al loro, que els caps de setmana s’anima i cada cop n’hi ha +
SPOILER del que ja tenim confirmat a dia d’avui:

25/01 Llavaneres
26/01 Llavaneres
26/01 l'Espluga de Francolí
26/01 Navàs
26/01 Gironella
26/01 Girona
26/01 Sant Sadurní d’Anoia
27/01 La Llacuna
27/01 Amer
27/01 Sant Pere de Torelló
27/01 Navarcles
30/01 Banyoles
Read 7 tweets
La #RepúblicaDigital o #eRepública pot ser MOLT potent i esdevenir la llavor i estructura d’Estat clau de la #RepúblicaCatalana a curt-mig plaç o pot quedar en res. Sabeu de qui depèn???

[Obrim fil 👇🏻]
Del Biel, de la Trini, del Pol, de la Núria, del David, de la Paquita, del Lluís, de la Yasmina, del Roger, de la Mari Carmen, del Pere, de la Júlia, del Jose Maria, de l’Asunción, del Rubèn, de la Fàtima, del Joel, de l’Eli, del Moha, de l’Adriana, del Pablo, de la Vicky, ...
Correcte, del POBLE! Depèn de tots i cadascun de nosaltres, dels nostres amics, de les nostres famílies, dels veïns, de les associacions, de les cooperatives, de les entitats, de les empreses, i en última instància, dels partits polítics.
Read 8 tweets
Sabeu què tenen en comú les Primàries @PrimariesCat, la Crida @CridaNacional i el Consell @CatalanCouncil? Tots 3 aposten clarament per la #RepúblicaDigital #eRepública i l’empoderament ciutadà #elpoderdelpoble. I les diferències les teniu clares o no?

Obrim fil 👇🏻
PRIMÀRIES: És una plataforma política que té com a objectiu presentar-se a les eleccions amb candidats que treballin per la independència escollits amb un procés de participació obert a tothom. Els líders del projecte sortiran del procés de primàries de cada municipi.
LA CRIDA: És un partit polític transversal que té com a únic objectiu implementar la #RepúblicaCatalana des de les institucions catalanes actuals. Els principals líders són @KRLS @QuimTorraiPla i @jordialapreso.
Read 6 tweets
Quina foto avui, eh? El president del @govern @QuimTorraiPla amb el president del @CatalanCouncil @KRLS alineant estratègia! Us imagineu què podrien fer si fem que la #RepúblicaDigital avanci? A banda de #Solsona, teniu 5 llocs més on fer-ho, un per cada línia d’actuació del CxR
1) #Barcelona: República Digital, la pedra angular d’un nou model d’Estat!
2) #Girona: Ofensiva jurídica internacional, la clau per alliberar als presos i el retorn dels exiliats!
Read 6 tweets
Estem tallant l'AP7 a l'alçada de l'Ampolla!

No amollem! El poble mana, el govern obeeix! ✊

REPÚBLICA ARA!

#AP7 #TallFrontera #CDRenXarxa
#AP7 tallada en tots dos sentits.

Atentes a les xarxes!!!
Read 19 tweets
Cada cop hi ha menys arguments per NO recolzar al @CatalanCouncil, eh? Confirmem que ja s’han resolt 3 punts importants: SSL+NIE+Cognoms. Som 2.300.000 pel cap baix... a què espereu per unir-vos al #registreciutadà?
[Obrim fil 👇🏻]
Ahir vam fer una enquesta demanant-vos perquè encara no sou #eRepublicans i avui estem en disposició de confirmar-vos que ja s’han resolt bona part dels temes que més preocupàven:
El portal web del #registreciutadà ja és 100% segur. Els problemes relacionats amb SSL s’han solucionat, ja no hi ha imatges linkades via http i tot el tràfic viatja xifrat.
Read 8 tweets
Que us passa @Esquerra_ERC ? Heu perdut completament l'oremus, quina vergonya. Ens heu venut i enganyat.
El mateix que @Pdemocratacat
Ara pressioneu les bases? Quins collons que teniu! 😡
El meu President és @KRLS
#Maimés #ElPoderDelPoble
#elpoblesalvaalpoble #Niunpasenrera
O preneu la iniciativa @omnium i
@assemblea o el poble us passarem per sobre. Menys caixa de solidaritat i més organitzar-nos als carrers. Ja està bé! 😡
@CDRCatOficial és l'hora de moure'ns. Ens han près el pèl.
Per mi ja podem anar a eleccions i posarem a lloc a tothom. Fins aquí arribem amb les tonteries partidistes i enganys, tant d' @Esquerra_ERC
com @Pdemocratacat
Read 7 tweets
Elegí un mal día para reunirme con un cliente, por lo que veo. Te despistas una hora y está todo patas arriba
Yo esta tarde me acercaré al Parlament según habíamos planeado. Si España ataca a nuestros representantes electos hay que pasar de democracia representativa a democracia directa
la República tiene que hacer acto de presencia en el Parlament. Y la República es la gente
Read 13 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!