Discover and read the best of Twitter Threads about #engeland

Most recents (4)

@Reith2Adam #GroenLinks en #D66 hebben in waterig Kneiterlinksland heel grote en opvallende verkiezingsborden die ze met tiewraps aan staande objecten vastmaken op plaatsen waar veel rollend verkeer of veel voetgangers passeren. De rollende groep heeft de voorkeur omdat er in dezelfde ...
@Reith2Adam ... tijd veel meer observanten passeren. De plakkers van deze partijen plaatsen deze borden naast de plakposters die ze net zoals andere partijen plakken. Op het oog bestaan de borden uit een laag nauwelijks breekbaar karton met hierop een zeer recente verkiezingsposter.

Ik ...
@Reith2Adam ... kwam ze op zeer in het oog springende plaatsen tegen in #Monnickendam, #Uitdam, #Zuiderwoude en #Broek in #Waterland. De wegen zijn er smal waardoor men gedwongen is om vlak langs een opdringerige inhoudsloze populariserende leuze te rijden. Her en der zag ik ook wat ...
Read 24 tweets
Everyone in #Texas
is dead by now ❗

6 april 2021 ⬇️

#Texas:

No #lockdowns or #facemasks
for a month,
cases down by half.

gript.ie/texas-no-lockd…
⬇️
1. - C O V I D - doden

2 jaar #gaslighting door zwetsers, zwammers, leuteraars, papegaaiende BNers, medische beroepsleugenaars en VacciNazi-politici❗#coviddoden - Italië en USA
2. - C O V I D - doden

2 jaar #gaslighting door zwetsers, zwammers, leuteraars, papegaaiende BNers, medische beroepsleugenaars en #VacciNazi-politici❗#coviddoden - #RIVM
Read 5 tweets
De snelheid waarmee de #Omikron besmettingen toenemen is ongeëvenaard in deze pandemie en dat is het voornaamste nieuws momenteel.

Feiten en Cijfers gaat vandaag voornamelijk over de recordregen aan meldingen en de snelle stijging van de ziekenhuiscijfers in #Engeland.

1/10
Het nieuws staat vol met landen die een record aantal positieve testen melden. In onderstaande grafiek heb ik een aantal van die records verzameld.

New York = de staat New York en dus niet de stad, hoewel daar ook records worden gebroken.

2/10
Het is bizar dat na in landen met een hoge vaccinatiegraad 2 jaar oude records worden gebroken en vervolgens in twee weken nog tot 4x zo hoog worden. En de top lijkt nog niet in zicht.

Ook Nederland kan dus in de komende weken zo'n groei gaan meemaken.

3/10
Read 10 tweets
1/ Zeer zorgwekkende toename Britse variant (B117). Eerste geval van S-gen drop-out #B117 ontdekt in mijn labo op 23 dec. Daarna zeer snelle toename. Vooral bezorgd over toename BOVENOP bestaande #COVID19 varianten. Betekent grote dreiging voor 3de golf. VOLG MAATREGELEN REGERING
2/ In #Engeland verspreidde deze nieuwe variant zich in oktober-november, maar men had het niet door. Bij ons is het pas begonnen. VANDAAR focus op #B117: uitgebreid testen, contact opsporing, isolatie.
3/ We hebben uniek netwerk van 8 academische labo’s die zeer snel S-gen drop-outs kunnen detecteren en sequencen. MAAR: zeer kleine “window of opportunity”. ACTIE NU!!
Read 3 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!