Discover and read the best of Twitter Threads about #esmorzardeforquilla

Most recents (2)

Dia 52: Posem en marxa els cigrons que vam deixar remullant ahir, direm dos trucs per coure'ls, i parlarem de l'#esmorzardeforquilla! 😍
#aquĂ­nofemBrunch
Aquests cigrons els farem amb cansalada, tal com me'ls menjo quan vaig a esmorzar a Can Penyora, a Santa EulĂ lia de Puig-oriol. SĂ© que no em quedaran tan bons, perquĂš ells sĂłn els MĂ sters del Universo dels cigrons amb cansalada. I punt!
(Cal Penyora: )
Quan surto a voltar (com el pitorro de l'olla) generalment orbito la comarca com en Bilbo Baggins. Em donen cosa bona a una pila de llocs. A Cal Rovira de Vic són #amor i la senyora que mana va amb bata i fa uns peus de porc que plores 💜 (Cal Rovira: )
Read 7 tweets
Dia 13: aquesta és, en realitat, la cuina que més s'acosta al que faig a casa habitualment. Verdura bullida, en aquest cas espinacs frescos, acompanyada de formatges i embotits, per sopar.
Les patates partint d'aigua freda, les verdures els minutets justos. Bon oli i sal. Image
Dino al restaurant, quan és obert, clar, cinc dies a la setmana abans d'arrencar el servei. Ma filla dina al menjador escolar (que també cuino jo i servim a una tauleta pels nens a part). Dels dos dies de festa setmanal, n'hi ha un, com a mínim, que visito un altre restaurant.
L'altre, habitualment dimarts, baixo a plaça i faig #esmorzardeforquilla i volta al mercat a comprar verdura, pa, carn, peix i formatge. I un cafù amb dues lioneses de nata 💜
Aquest dia, després d'un esmorzar de dos plats, dino fruita o pa amb coses, i és quan guiso per guardar
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!