Discover and read the best of Twitter Threads about #fiksyenshasha

Most recents (4)

Thread Gangguan di Klinik Hospital.

#fiksyenshasha #threadseram
Assalamualaikum kepada semua pembaca fiksyen shasha dan terima kasih juga admin sebab siarkan kisah aku sebelum ni. Sekali lagi aku ingin berkongsikan pengalaman yang bagi aku seram lah jugak.
Aku akan bahagi2kan cerita ni kepada beberapa part untuk memudahkan korang faham ya. Oh ya pengalaman kali ni aku kena di tempat kerja memandangkan aku kerja di sebuah hospital jadi hantu2 ni memang selalu ada cuma tengok kalau nasib kau baik dapatlah tengok ‘dia’ .
Read 30 tweets
Kisah Lagenda Mahsuri yang jarang kita dengar,

Jom la tambahkan isi otak kita dengan baca Lagenda Mahsuri ni,

#fiksyenshasha #threadseram
Walaupun page ni tempat untuk share kisah seram tapi rasanya tak Salah juga untuk aku share kisah lagenda zaman dahulu sebab kebanyakan feedback yang aku dapat semuanya masih kabur tentang cerita zaman dahulu. Jadi ,aku ambil peluang untuk share lagi cerita yang lain .
Yang tak minat cerita sejarah tu aku syorkan jangan baca hahaha . So, lets begin. Mahsuri binti Pandak Maya merupakan seorang gadis kelahiran Pulau Langkawi.
Read 47 tweets
Siapa kat sini selalu lalu Jalan Kulai-Kota Tinggi?

Thread ini untuk anda. Ada sesuatu menanti. Jom baca.

#fiksyenshasha #threadseram
Assalamualaikum / Salam Sejahtera pada semua pembaca fiksyenshasha.com . Terima kasih pada admin sebab publish luahan & pengalaman yang aku lalui ni.
Hampir 3 bulan aku nak terima kenyataan dengan apa yang aku lalui dan nampak ni. Aku tak pandai nak intro sangat, so aku start sajalah ya. Ceritanya bermula bergini.
Read 97 tweets
Mengandung anak kembar. Akhirnya ini terjadi...

Jom baca thread "Misteri Kelahiran Kembar Sara".

#threadseram #fiksyenshasha
Unroll version, boleh terus baca sini. atau teruskan pembacaan thread.. fiksyenshasha.com/misteri-kelahi…
April 2011:

Tahun yg amat bermakna utk diri aku. Ye la rezeki bertimpa².dapat keje tetap dan disahkan "twin pregnancy"
Read 43 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!