Discover and read the best of Twitter Threads about #freetothom

Most recents (6)

Avui en un poble d’Espanya, governat pel PSOE, han decidit afusellar i cremar un ninot que representava la meva persona, i que portava un llaç groc ben visible. No m’han volgut afusellar i cremar a mi, només: han volgut mofar-se de la lluita per la llibertat de presos i exiliats.
No ha estat cap anècdota ni obra d’una minoria. Ha estat una activitat oficial, emparada per les autoritats socialistes locals. S’ha fet servir, fins i tot, munició real amb la participació de la policia local.
Normalment tinc tendència a respectar les mostres d’ironia i sarcasme que s’han anat produint arreu de l’Estat perquè formen part de la llibertat d’expressió. Aquesta, a diferència de les altres, no la puc respectar, per dignitat personal i per decència democràtica.
Read 6 tweets
01. Passat el xoc inicial, voldria parlar de la declaració de Castellví.

Cal llegir entre línies...
02. Per començar, és evident que Castellví estava molt nerviós, i no era del tot conscient dels jardins en què es ficava.

Evidentment, l'oratòria no és el seu fort.
03. El fort de Castellví és la informació. La seva obligació, la seva professió, es fonamentava en investigar, a fi d'avaluar-ne els possibles riscos, de tot allò que passa a CAT, per evitar la violència.
Read 13 tweets
⚖️ Comença el #JudiciALesUrnes contra els membres del #GovernLegítim de Catalunya, la presidenta del @parlamentcat, i els líders de les entitats socials.

📌 Segueix-lo en directe a través de l'emissió especial del @324cat: ccma.cat/tv3/directe/ju…

#FreeTothom🎗
⚖️ | #JudiciALesUrnes |

🎥 @JordiPina1 al TS: "Facin de jutges i no de salvadors de la pàtria"

‼️Un tribunal i un jutge imparcials
❌S'han vulnerat els drets de defensa i a un judici just
❌Presó preventiva injustificada
❌S'ha vulnerat la presumpció d'innocència

#FreeTothom🎗
⚖️ | #JudiciALesUrnes |

📺 Comença la declaració del conseller @quimforn.

📌 Segueix-lo en directe a través de l'emissió especial del @324cat: ccma.cat/tv3/directe/ju…

#FreeTothom🎗
Read 59 tweets
El 22 de gener s'emportaran els presos polítics a Madrid. Fa unes setmanes l'advocada de la Carme Forcadell @OlgaArderiu va explicar al FAQS el tracte ignominiós que rebran els presos quan comenci el judici. Us ho comparteixo perquè tothom ho sàpiga. Feu RT siusplau! [FILET] 👇
Els traslladaran a una presó de Madrid. Els faran llevar a les 5 del matí per portar-los al judici amb furgones, emmanillats. Els faran esperar als calabossos fins que els cridin. Els donaran un entrepà per dinar.A la nit, els portaran altre cop a la presó, fins les 5 de l'endemà
Aquest serà el dia a dia dels nostres presos polítics mentre duri el judici, que es pot allargar setmanes. Deixarem que se'ls emportin, sense fer res de res? Deixarem que tractin els nostres consellers com uns criminals?
Read 6 tweets
1. Una de les millors notícies dels últims temps. L'estratègia serà conjunta o no serà.
Passen més coses que no ens pensem...
02. Avui, @G_Pisarello s'ha reunit amb @KRLS a Waterloo.

- Hauran parlat de pressupostos?
La resposta és que han parlat "de tot".

I, el més important, l'estem recuperant com a interlocutor.

@G_Pisarello @KRLS 03. Ibarretxe, Pablo Iglesias, i els que no sabem pelegrinen a Waterloo... I a Lledoners.
Read 12 tweets
Ei familiaaaa!!!
Com anem? Calentetes totes oi?
I no es per la calor, a que no?
Ja... ja... ja se que totes esteu emprenyades amb palau. Però calma, que ara explicaré, al meu mode estrany de veure les coses, que es el que esta passant. (Sense "jugada mestra") [Obro Fil]
Hi va haver un moment, davant l'injust empresonament dels líders independentistes, polítics i socials, que el Deep State en forma de clavegueres d'Estat de nivell I espanyoles van intentar un pacte amb certes faccions dels partits indepes. No son tontos del tot, però van fallar
en el diagnòstic preelectoral. I al final, la van cagar.
D'una banda tenim a Merkel, que indirectament va moure els fils (els que podia perquè no les tenia totes) per 1-Parar la violència i brutalitat policial. 2-Aplicar un 155 mes light del que al PP li agradava i 3-Arribar a
Read 25 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!