Discover and read the best of Twitter Threads about #gallup

Most recents (2)

Suomi-laivan kippari törmää aina jäävuoreen.

Perinteiset hallituskumppanit #SDP ja #keskusta ovat kriisissä. Tuoreet #gallup-luvut ovat katastrofi. Oppositiossa #persut kutittelevat jo 25%:n rajapyykkiä.

Selvitän seuraavassa, mistä tässä on mielestäni on kyse.
Vielä 80-luvulla oli helppoa olla hallituspuolue. Johannes Virolainen (kepu) ja Kalevi Sorsa (sd.) tulivat hyvin toimeen keskenään. Ja miksipä eivät olisi tulleet, kun harrastivat kovan talous- ja väestönkasvun aikoina sulle-mulle-politiikkaa.
Ennen oli oma valuutta, jonka turvin viennin ongelmat ratkaistiin devalvoimalla. Devalvaatio on sen verran abstrakti asia, ettei äänestäjä mieltänyt sitä tulonleikkaukseksi. Mitä se toki tosiasiallisesti oli.
Read 15 tweets
Hi, I’ll be live-tweeting today’s Chicago Board of Health public meeting. #ChiDocumenters
@ChiDocumenters #publichealth #chicagopublichealth
@CHIdocumenters Dr. Arwady reviews high-level updates from the dept, including an anti-#syphillis campaign, a research study on Chicago maternal mortality (#maternitymatters) that will be released soon, and a new program that will provide assistance to #newmom s at 3 Chicago hospitals.
Dr. Arwady shares info about the new training video aimed at Chicago employees who work with youth, centers a #traumainformed approach to working with them.
Read 57 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!