Discover and read the best of Twitter Threads about #gezondheidsraad

Most recents (2)

Heel kort een draadje. Let wel! Ik zeg tegen niemand dat hij zich wel of niet moet laten vaccineren. Zelf ben ik een stuk kritischer geworden sinds de vaccinatie tegen COVID19, maar daar gaat het hier niet over.
ntvg.nl/artikelen/hpv-…

Er zijn in Nederland ongeveer 200 vrouwen per jaar die overlijden aan baarmoederhalskanker, de reden waarom meisjes gevaccineerd worden tegen HPV. Men prikt nog steeds met een 'bivalent' vaccin dat bescherming biedt tegen de serotypes 16 en 18.
Er is ook een vaccin dat tegen vier serotypes en negen serotypes beschermt.

De meest betrouwbare informatie kan men altijd vinden op de website van de Cochrane Library.

cochrane.org/CD009069/GYNAE…
Read 14 tweets
Draadje - Zoals verwacht adviseert de #gezondheidsraad het injecteren van gezonde kinderen tussen de 5 en 11 jaar. In hun onderbouwing maken ze gebruik van valse dilemma's en schattingen die geen enkele basis hebben. Ook weten ze niet óf vaccinatie iets voorkomt. Het is ongehoord
Ze zeggen dat de injectie voorkomt dat een groep kinderen ernstige covid-19/ontstekingsreactie krijgt. Dit zijn de feiten: er zijn geen gezonde kinderen overleden aan/met covid-19 sinds februari 2020. Ook worden er zeer weinig opgenomen in het ziekenhuis met covid-19.
Het allerergste vind ik dat de #gezondheidsraad in haar onderbouwing zegt dat kinderen (mentale) gezondheidsproblemen krijgen door de "pandemie", maar dit gaat juist om beleidskeuzes door de overheid. Een vals dilemma. Alsof de keus óf een injectie óf aanhoudende maatregelen is.
Read 4 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!