Discover and read the best of Twitter Threads about #girfec

Most recents (23)

@leonbaten Op zogenaamd democratische scholen vindt onder toezicht van inspectie je reinste indoctrinatie plaats. Het democratisch model en de interne rechtbank worden gebruikt om te indoctrineren, intimideren en manipuleren. Ik kan u er alles over vertellen.
@leonbaten Het hele reguliere onderwijs wordt getransformeerd naar dit soort zogenaamd democratische scholen. Van democratie is echter geen sprake, van gelijkwaardigheid evenmin.
Read 56 tweets
@oakentersagain Ik zet ook deze er maar even onder.

Kort gezegd: moeders zijn er alleen nog voor de productie.
Broedmachines. @Paul_van_Meenen zegt het nog lief en stelt Community Schools voor. Maar het is en blijft een communistisch plan. Het nieuwe Arische Ras

@oakentersagain @Paul_van_Meenen En deze.

Pleidooi voor minimumstandaard ouderlijk gezag - MEEK2

U begrijpt dat je niet zult voldoen aan de minimum standaard.

meek2.nl/nieuws/pleidoo…
Read 15 tweets
@KatinkaSlump @D66 @Paul_van_Meenen @volkskrant Pas op! Met D66 en GL op weg naar Community Schools die 24/7 open zijn. Het is #GIRFEC staatsopvoeding!
Uiteraard gratis. De barmhartige samaritanen.

Zie draad.
@KatinkaSlump @D66 @Paul_van_Meenen @volkskrant Het is gratis brainwash van D66, GL en allen die VNAgenda2030 voorstaan. Met een grote doch kwalijke rol van ons @koninklijkhuis

Zie draad.

Read 13 tweets
@JACKmetWODAN @HellaWoland Het zijn de Change Agents van UN-Unesco.
Het is de New Age beweging. It’s their war.

#corona is hun middel om te kantelen naar Het Nieuwe Tijdperk.

Het Nieuwe Tijdperk heet nu Het Nieuwe Normaal.
@JACKmetWODAN @HellaWoland Het is een heel groot netwerk van Foundations and Funds.

Hier een voorbeeld.

philanthropy.iupui.edu/institutes/wom…
@JACKmetWODAN @HellaWoland Het is een groot subsidie slurpend netwerk

fundsforngos.org/awards-and-pri…
Read 13 tweets
@DeRedacteur_ Vooruit. En sommige ontwikkelingen zijn goed, zoals medicatie op maat. Technologische ontwikkeling heeft in gezondheidszorg geleid tot medische behandelingen waardoor we langer leven.
Wat dan nu weer een probleem lijkt ivm vergrijzing.
Maar de technologie slaat door.
En wordt
@DeRedacteur_ nu misbruikt voor een politieke en ideologische agenda.
De farmaceutische industrie is zich gaan naast klinische geneeskunde, ook gaan richten op de psyche. Op brainwash en wil kennis in onze hersenen aanbrengen via een chip, klonen, dna manipuleren etc. Het wirdt gebruikt en
@DeRedacteur_ misbruikt om een nieuw Arisch Ras te creëeren. Naast de farmaceutische ontwikkeling zie je ook de psycho educatieve ontwikkeling die gericht is op persoonsvorming en persoonsverandering van het kind en diens ouders. Het gaat om resocialisatie van de samenleving vanuit VN-Unesco
Read 46 tweets
#ouders
Links en rechts bereiken mij berichten dat #scholen van bovenaf gestuurd worden voor een transitie naar digitaal #thuisonderwijs #onderwijsopafstand. #leraren leggen hiervoor de infra aan. Beseft u zich voldoende dat dit geen tijdelijk karakter is, maar onderdeel vormt
van een wereldwijde transitie van regulier onderwijs. We zien namelijk exact dezelfde ontwikkeling in Belgie en andere landen. Ook van bovenaf gestuurd. Deze transitie naar #onderwijsopafstand gaat gepaard met de implementatie van #girfec.
Wat ontbreekt is dat ouders hierbij
betrokken worden en digitaal op afstand gehouden worden. #Ouders treffen elkaar niet meer op school en zijn op geen enkele wijze verenigd. Terwijl er een groot beroep op ouders wordt gedaan, er in uw huiskamer wordt meegekeken en school uw dagritme bepaald. Ik zie een soort
Read 65 tweets
“Sekteleiders weten dat ze meer macht en invloed hebben als ze een gezin kunnen ontwrichten”.

En dat is exact wat we om ons heen zien.
Avatar scholen,VT, #girfec.
“Avatar is overal”, schreef NRC.

Hannelore groeide op in een sekte: 'Het werd steeds eenvandaag.avrotros.nl/item/hannelore…
“Sekteleiders weten dat ze meer macht en invloed hebben als ze een gezin kunnen ontwrichten”.

Dat is exact wat er gebeurd.
Avatar is overal: nrc.nl/nieuws/2018/04…
De Avatar scholen, een opgetuigd Veilig Thuis, de RvdK door Avatar getraind, implementatie #GIRFEC, en
een nieuw #curriculumnu gericht op persoonsvorming, persoonsverandering. De transitie naar Community Schools waar kinderen van 8.00-18.00 zijn en waar nog net niet geslapen wordt, maar dat is de volgende stap @harmbeertema
De interne rechtbanken in deze community schools, het
Read 15 tweets
Psychologisering van kinderen en over de rug van kinderen.
Het maakt kinderen kapot. En zorg onbetaalbaar.

Walgelijke ontwikkeling @hugodejonge @MinPres
@harmbeertema @BisschopRoelof @arieslob @michelrog @petersiebelt @Lisawesterveld @Paul_van_Meenen @rudmer @LammertvanRaan
Herinnert u zich dit artikel nog?
Zorgaanbieders en zorgtovenaars die zich als vrijwilliger en onbevoegde aanbieden om bij het particuliere scholen voor de klas te staan. In ruil voor screening. Klantjes hengelen voor commerciele doeleinden.

demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/vrij…
@peterkwint en @Paul_van_Meenen stelde Kamervragen naar aanleiding van het artikel van @De_Monitor
@Teunvandekeuken, de vragen bleven onbeantwoord.

Welke kamerleden zijn bereid verder door te vragen en @arieslob én @hugodejonge om uitleg te vragen?

zoek.officielebekendmakingen.nl/kv-tk-2018Z021…
Read 26 tweets
#leraren trap er niet in!
U zult verplicht worden zelf persoonlijksveranderingscursussen te volgen om mbv psycho-technieken en NLP de persoonsverandering bij kinderen tot stand te brengen tbv de VN-Unesco SDG indoctrinatie van een generatie.
Zie draad
threadreaderapp.com/thread/1219292…
60 million Agents of Change!
There are over 60 million Teachers in the World. Each One is a key agent for bringing about the changes in values and lifestyles we (VN-Unesco)need!

VN-Unesco misbruikt #leraren voor Agenda2030.
Read 37 tweets
@De_Monitor @PaulBlokhuis Welk aandeel heeft de Avatar sekte in de anti-vaccinatie scene @Sietze_1 ?

vn.nl/kinderen-vacci…
@De_Monitor @PaulBlokhuis @Sietze_1 Bekend is dat Scientology en Avatar sektes diagnoses zoals autisme ontkennen en kunnen genezen.

@De_Monitor en @joepdohmen toonden aan dat Avatar geïnfiltreerd is in onderwijs en zorg en de rest van onze samenleving. Neemt daardoor aantal antivax toe?

ouders.nl/artikelen/labe…
@De_Monitor @PaulBlokhuis @Sietze_1 @joepdohmen Zijn onze overheid, het @MinVWS , het @UWVnl, verzekeringsmaatschappijen zoals @achmea en @onderwijsinsp @arieslob @MinOCW zelf geen oorzaak van het antivax probleem door het promoten van kwakzalverij en alternatieve geneeskunde @Sietze_1?
Immers, antivaccinatie komt voort uit
Read 26 tweets
@joepdohmen @Teunvandekeuken @De_Monitor @robertjensen @JobaCDA @HenkvGerven @harmbeertema @FleurAgemaPVV

Die ‘verandermanagers’ in #zorg en #Onderwijs zijn Avatars. Dát moet duidelijker worden. Welke leiderschapscursus werd gevolgd. Er is véél meer aan de hand.
Zie draad.
Die ‘verandermanagers’ verpesten de sfeer op de werkvloer. Het zijn die leidinggevenden die zorgen voor een angstcultuur, intimidatie, manipulatie etc.

Hoe kun je de werksfeer verbeteren als er sprake is van infiltratie door de Avatar sekte?

nrc.nl/nieuws/2018/04…
Read 43 tweets
@JohanBoogaard @JonathanKomiek @ElsevierConnect @ewmagazinenl

Uitsluitend extreem linkse activistische bewegingen infiltreren curriculumnu door succesvolle lobby bij @arieslob
Zie draad.

@JohanBoogaard @JonathanKomiek @ElsevierConnect @ewmagazinenl @arieslob Zie ook de rol van Lammert van Raan in het nieuwe curriculum

https://t.co/uTZuPwq7Hv
@JohanBoogaard @JonathanKomiek @ElsevierConnect @ewmagazinenl @arieslob Zie draad. Het nieuwe curriculum gaat gepaard met de implementatie van #girfec
Een staatsvoogd voor ieder kind die de ouderlijke macht en gezag overneemten bepaalt welk onderwijs, welke zorg, welke sport, welke voeding en lifestyl goed is voor jouw kind.

https://t.co/Mewo7Yz5Yx
Read 8 tweets
@ruiterprins @dynd21 @Lisawesterveld @Gemeente_Hoorn @burgerrechten @FTM_nl @MinisterieSZW @wimjanrenkema @Ranada1967 @miekekrol @avrotrosradar Wat bizar dat @Lisawesterveld #CREF en dus #GIRFEC steunt.
Nog gekker wordt haar tweet waarin ze veinsd zich van de domme te houden tav #girfec
@ruiterprins @dynd21 @Lisawesterveld @Gemeente_Hoorn @burgerrechten @FTM_nl @MinisterieSZW @wimjanrenkema @Ranada1967 @miekekrol @avrotrosradar @Lisawesterveld steunt met #CREF oplichterij en kwakzalverij. Over de rug van kinderen en met kinderen als slachtoffer!
@Lisawesterveld van @2eKamertweets mogen wij verwachten niet kritiekloos en klakkeloos kwakzalvers te steunen van ons belastinggeld.

kwakzalverij.nl/nieuws/cref-me…
@ruiterprins @dynd21 @Lisawesterveld @Gemeente_Hoorn @burgerrechten @FTM_nl @MinisterieSZW @wimjanrenkema @Ranada1967 @miekekrol @avrotrosradar @2eKamertweets Net als de tovenaars van Avatar denkt @Lisawesterveld dus adhd en ass te kunnen genezen met kwakzalverij!
Van @2eKamertweets mogen we toch verwachten dat Lisa en @hugodejonge niet kritiekloos en klakkeloos kwakzalverij volgen? Van ons belastinggeld!
Read 33 tweets
@kaatje1919 Het lerarentekort is een wereldwijde georganiseerde crisis voor de transitie naar digitaal onderwijs. De schoolgebouwen zullen gebruikt worden voor soc.doeleinden.

Charlotte Iserbyt, most important whistleblower

newswithviews.com/iserbyt/iserby…
@kaatje1919 In België, Zweden Duitsland,Frankrijk, Nederland, VK, U.S, Australië, Nieuw Zeeland, Canada....waar komt nu toch dat lerarentekort vandaan🤔

Al die landen incapabel? Slecht bestuur?
Ze moeten wel allemaal naar World curriculum🤔
pedrodebruyckere.blog/2018/08/30/lan…

caop.nl/actueel/nieuws…
@kaatje1919 VN en Unesco bedachten het World Curriciculum. Ons ‘verkocht’ als ‘ieder kind heeft recht op goed onderwijs’. Het is echter niet zo humaan. Het is gecontroleerd staatsonderwijs en tevens indoctrinatie tbv de transitie van de samenleving naar ideologie van VN en Unesco.
Read 23 tweets
Nu @toineheijmans @volkskrant zo graag het fileermes gebruikt zou ik graag zien dat Toine met zo’n zelfde scherpe blik kijkt naar de indoctrinatie en infiltratie van extreem linkse bewegingen in ons curriculum

@arnoldkarskens @Cultuur_Vuur @HenkRijkers

threadreaderapp.com/thread/1182301…
Zoals blijkt uit bovengenoemde tweet speelt de activist van PvdD Lammert van Raan hierin een rol.
Graag uw visie hierop @toineheijmans
@toineheijmans ik heb de moeite genomen alle feedback op Curriculumnu door te spitten en vond daar louter extreem linkse, zeer activistische partijen in zoals Wit aan Zet, KOZP, NatuurCollege, Time is Now Foundation en Black Archives. Zie draad ⬇️⬆️
Read 50 tweets
@Jeroen99271706 Deze mevrouw heeft gelijk. De NWO (Nieuwe Wereld Orde) is Agenda21. De transitie verloopt ook via onderwijs.

Agenda21

Charlotte Iserbyt, former senior policy advisor to the U.S. Department of Education and most important whistleblower!

@Jeroen99271706 De strijd die Trump in de VS lijkt te winnen wordt in Europa, en zeker in Nederland zonder dat de bevolking het door heeft in alle hevigheid gevoerd en door de strot van de burgers geduwd. In alle domeinen.
@Jeroen99271706 De NWO is bedacht door VN-Bilderberg

Global.

Dit is hoe de VN denkt:

Er moet een bewustzijns verandering optreden bij ALLE mensen.
En dat willen ze bereiken o.m. door de SGD'S en NGO'S, stuurgroepen en zeeën vol subsidies.

gdrc.org/u-gov/global-n…
Read 29 tweets
@Allkindsofever1 @angelcelesta2 @angelb52 @Elisa59 @EdMaas1 @sandravogelaar Agenda21 for dummies!

Charlotte Iserbyt, former senior policy advisor to the U.S. Department of Education and most important whistleblower!

@Allkindsofever1 @angelcelesta2 @angelb52 @Elisa59 @EdMaas1 @sandravogelaar Page 8

that the U.S. Department of Education is a Marxist factory designed to destroy any semblance of good values, academics, etc. and to make sure our children march blindly into a Socialist/Communist World Government! That's the goal of VN and Unesco.
deliberatedumbingdown.com/ddd/wp-content…
@Allkindsofever1 @angelcelesta2 @angelb52 @Elisa59 @EdMaas1 @sandravogelaar Mind control in Public Schools Worldwide

Charlotte Iserbyt, most important whistleblower, Former Senior Policy Advisor at the U.S. Department of Education.

youtube.com/embed/tvgLrhx6…
Read 70 tweets
Het is een wereldwijd politiek extreem links, radicaal ideologisch, spiritueel, holistisch en antroposofisch VN programma om kinderen te dwingen naar een duurzame ontwikkeling en micro-managed society.

alicemooreuk.blogspot.com/2014/09/girfec
Meer over #GIRFEC

“Last week, this newspaper exposed the "scary" plans for all children to be given a state guardian - or Named Person - who will have the legal right to tell parents how to raise their offspring.”

cuttingthroughthematrix.com/transcripts/Al…
Read 19 tweets
@Ranada1967 @AnitaHeezen @volkskrant Waar ik ook benieuwd naar ben is of ook het gezinsgeweld en het verschil tussen man-vrouw dat tot bepaalde culturen en religies behoort, wordt gezien als mishandeling.
Zit iemand van @DenkNL ook aan de ronde tafels van #GIRFEC
@Ranada1967 @AnitaHeezen @volkskrant @DenkNL Over verschillen gesproken. Belgen hebben doorgaans een andere pedagogische blik en aanpak van straffen en belonen dan het Nederlandse pamperen en stickertjes plakken.

Zo zien we verschillende opvoedmethoden in ons land. Andere voorbeelden zijn die van
@Ranada1967 @AnitaHeezen @volkskrant @DenkNL de omstreden Triple P, Scientology, Living Values Education etc.
Hieronder een korte toelichting.

Triple P blijkt alleen maar commercieel effectief te zijn, meer niet.
En weer de link met VN en WHO
De Belgen noemen het nog net geen sekte.
kiind.nl/triple-p-kriti…
Read 20 tweets
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @SanderDekker maakte de weg vrij voor Avatar scholen.
@SanderDekker schafte vervolgens @sektesignaal af na de uitzending en artikelen van @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1.
@joepdohmen @nrc toonde aan dat Avatar overal is. Ook bij politie, OM en Justitie.
Ouders van deze
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @sektesignaal @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1 @joepdohmen @nrc scholen kunnen niet meer terecht met signalen, zorgen en klachten over sektarisme bij @sektesignaal. De @onderwijsinsp heeft de klachten van ouders uit het hele land over deze scholen nooit serieus genomen. Daarbij blijkt de macht van deze Avatars ook binnen @MinOCW en
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @sektesignaal @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1 @joepdohmen @nrc @onderwijsinsp @MinOCW @onderwijsinsp en politieke partijen aanwezig te zijn.
Burgers uit alle domeinen zoals (jeugd)zorg en medewerkers van @Het_OM @Politie en @ministerieJenV kunnen intern ook niet -veilig- klagen over Avatar binnen eigen gelederen. Immers, avatar is overal.
Wat maakt nu dat
Read 20 tweets
[THREAD] No wonder #GIRFEC is such a discredited shambles. You get a 'certificate' for completing this infantile @PerthandKinross 'training' module. localapps.pkc.gov.uk/Training/Getti…
There are so many errors in this Jan 2019 'guidance' seeking to legitimise daylight #datatheft it's hard to take remotely seriously pkc.gov.uk/media/39666/Pe…
It still references the infamous 2013 ICO 'memo' that had to be withdrawn due to citing the wrong threshold for data processing (unlawfully replicated in 2014 child protection guidelines) & contains case studies that contravene 2016 @UKSupremeCourt #namedperson judgment.
Read 9 tweets
Thread] 10 reasons why the Netherlands (and everywhere else) should beware Scotland's failed #GIRFEC policy:

1. UK Supreme Court struck down Parts 4&5 of 2014 CYP Act because the mass #datatheft on which #GIRFEC policy relies breaches #Article8 & #GDPR bailii.org/uk/cases/UKSC/…
2. Scottish @homeed forum & @tymestrust are petitioning @ScotParl for a #publicinquiry into past & present #GIRFEC breaches of #humanrights parliament.scot/GettingInvolve…

3. #GIRFEC victims' testimony was excluded from evidence to parliamentary committee np-fringe.uk/the-evidence
4. Remedial legislation to resurrect #girfec #namedperson blocked by parliament: #shanarri too vague/subjective and no legally compliant code of practice no2np.org/unworkable-nam…
Read 8 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!