Discover and read the best of Twitter Threads about #girona

Most recents (22)

#Girona #Atlético

🥖 3 jugadas con miga:

💪🏻Centro gironí que busca a Taty en posición adelantada, pero, que juega de manera totalmente DELIBERADA Giménez y acaba llegando el balón a Taty que chuta a puerta y corta el disparo Savić con su mano separada y alejada del cuerpo.
🚩: Señala fuera de juego. ❌️

📺: Dan por buena la peritación del asistente en vivo. ❌️

✍️🏻@MrAsubio: Jugar de forma DELIBERADA = jugar el balón de forma controlada y no forzada = como lo hace Giménez, por lo tanto, habilitaría a Taty y posteriormente, mano punible de...
Savić al cortar el remate a puerta con su brazo separado y alejado a la altura del punto penal.

Para mí, en resumen: Penal y 🟨 para Savić.

Vosotros?
Read 9 tweets
Des dels consells locals del @ConsellRep s'ha animat a participar activament a la 2a diada del proper dissabte.
Posem-nos dempeus pel dret a la informació i ajudem a defensar la llibertat de premsa dels periodistes! Inici fil
Read 16 tweets
Hoy, 4/1/23, Marte y la Luna se han separado, en la foto original veo Alnath (sin ampliar cuesta verla), Luna, Marte y Aldebaran sobre la catedral de #Girona
Read 3 tweets
Si toda la #ganadería de España fuera extensiva, ¿Dónde iría a pastar? ¿A los prados? ¿A las montañas? ¿No las perjudicaría?🐑🐮 Venga, atención, que ¡os lo contamos!
Pongamos por caso la media #montaña aquí en “casa”, en el sur de Europa. Hasta mediados del siglo XX, los paisajes de la montaña mediterránea eran un mosaico donde las zonas agrícolas tradicionales se mezclaban con el bosque los matorrales, los pueblos....
Desde entonces, el abandono rural de las laderas de las montañas ha ido en aumento, especialmente en los años 60 y 70. Perdemos nuestro paisaje en mosaico. La montaña mediterránea se vuelve más simple y los bosques y matorrales hoy forman grandes masas homogéneas.
Read 19 tweets
Hoy en nuestro #ViajePorElVolcanismoPeninsular nos vamos a la provincia de #Girona, una tierra con ejemplos espectaculares de volcanes que no debes perderte. Comenzamos
En función de la edad del volcanismo, se distinguen 3 zonas bien diferenciadas: el Empordà, la Selva y la Garrotxa. En general el volcanismo es esencialmente basáltico derivado de magmas alcalinos poco diferenciados.
researchgate.net/publication/27…
Durante el Mioceno, hace 10-11Ma se produjeron las primeras manifestaciones volcánicas en la zona del Alt Empordà, que fueron migrando hacia el Baix Empordà, después a La Selva y finalmente hasta la Garrotxa hasta hace 10.000 años con la última erupción
google.com/url?sa=t&rct=j…
Read 11 tweets
LOS VOLCANES DE OLOT Y CHARLES LYELL

Uno de los lugares más especiales de la #geología peninsular, la zona #volcánica de #Olot (#Garrotxa, #Girona), recibió en el verano de 1830 la visita de uno de los grandes referentes de la #geología moderna (va #hilo👇).

#geosites #geology
1- Pues sí, quizá no se trate de los más espectaculares del mundo, pero ¿cuántas ciudades conocéis cuyo casco urbano se extiendan a los pies de tres #volcanes? #Lyell debió considerarlo también notorio y llegado el momento quiso comprobarlo en persona.
2- #CharlesLyell (1797-1875) nació precisamente en #Escocia el mismo año en que moría otro gran geólogo de la época, el escocés #JamesHutton. Una curiosa coincidencia, como la existente entre #Galileo (1564-1642) y #Newton (1642-1727). Casualidades…!
Read 11 tweets
Mobilitzacions divendres #19F, 20.30h:

Primeres barricades a #Girona i #VilafrancadelPenedès s'uneix a la festa amb petits enfrontaments a la línia policial.
Primeres barricades a #Barcelona, ambient per ara més tranquil que altres dies.
Primeres barricades a #Tarragona i tensió amb un grup de feixistes.
Read 4 tweets
¿Quieres descubrir los mejores sitios de #España para practicar #Snowboard? 🏂 ¡Empezamos el #Hilo en #SierraNevada! ¿Sabías que este parque se encuentran los mayores picos de la Península: el Mulhacén y el Veleta? 🗻

👉 bit.ly/34UZrzZ

#SpainSports @viveandalucia
#Formigal, en el centro el #PirineoAragonés, es un lugar ideal para practicar #Snowboard 🎿. De hecho, se ha convertido en una estación de referencia para los amantes de los deportes de invierno ❄️. ¿Eres uno de ellos? 😉

👉 bit.ly/2MlDymU

#SpainSports @aragonturismo
¡Otra de las estaciones para practicar #Snowboard 🏂 está en #Navacerrada! Se divide en dos zonas: zona alta, con pistas de niveles medio-alto, y zona baja, con pistas de niveles medio y principiante. ¿A cuál irías tú?😉.

👉 bit.ly/2KMJx3G

#SpainSports @TurismoMadrid
Read 4 tweets
PUNT 17:
🗨️Sílvia Paneque defensa el vot contrari en aquest punt.

🔴👉Girona mereix un govern que sàpiga construir majories.
👉Ens va passar amb el pla de mobilitat, que encara esperem que ens truquin per treballar conjuntament; amb la pròrroga de Girona més Neta (esperant també); i amb l’ordenança de tinença d’animals, per citar les més recents.
👉Enlloc no varen comptar amb nosaltres passat el Ple. Només pressions per obtenir abstencions que els permetin passar mesos amb l’eterna promesa que això sí que ho treballarem junts.
Read 7 tweets
PUNT 16.
🔴Parlar de Campdorà seria repetir-me. Vaja exemplifica, com vostès saben, tant una inversió eternament pendent, com un nou pedaç sense una definició clara ni precisa d’allò que es vol fer amb la incineradora. Exemplifica el conjunt d’inversions que, avui, #pleGirona
vostès ens porten a aprovació. Cap línia clara i un xec en blanc per qui dia passa, any empeny.

És hora de preguntar-nos:

Què necessita i què mereix la nostra ciutat per poder afrontar amb garanties els reptes econòmics i socials que ens ha marcat la pandèmia? #pleGirona
Què necessita i què mereix la nostra ciutat en els propers anys? Quins nous sectors econòmics volem potenciar? Quines reformes urbanístiques volem prioritzar?

👉A la primera pregunta: articular ajudes directes als sectors econòmics més afectats per la crisi actual #pleGirona
Read 12 tweets
PUNT 15:
🗨️Sílvia Paneque argumenta el vot contrari del PSC: A l’últim Pressupost aprovat hi havia partides plurianuals fixades per a Cultura. Aprovades en aquest Plenari. Hi constaven gairebé 2 milions d’€ per al 2021. Però aquestes partides, avui, han desaparegut
#PleGirona
👉"Quan parlo de falta de confiança, em refereixo a exactament això. Per exemple, hi havia 850.000 euros per la Biblioteca de la casa de cultura i han desaparegut".
👉Tampoc no hi ha els 250.000€ d’accés al carrer de Torre Gironella; ni els 440.000 € al projecte accés sud-cruïlla del tenis; ni els 480.000 € del c/ del Carme; ni els 595.000 €de la Punta del Pi; ni tampoc la fase 2 de la vorera i tancament del Cassià Costal de 300.000 €
Read 6 tweets
PUNT 13:
🗨️Sílvia Paneque, ha argumentat el vot negatiu socialista:
👉Aquestes inversions són un reguitzell de petites quantitats que no es corresponen ni a un model de ciutat clar ni estan pensades per al moment transcendental que viu la nostra ciutat.
#Girona #PleGirona
👉Girona té un autèntic problema. Ha acumulat romanents enormes per falta d’execució. Executin. Generaran confiança. Tenen molts vots favorables per executar. No facin una operació de qui dia passa, any empeny.
🔴👉No ens demanin votar el mateix per enèsima vegada, perquè repetiríem el gravíssim problema que té Girona i que li ha fet tant mal aquests últims. Propaganda, anuncis de grans canvis i una realitat que es deteriora cada dia a un ritme vertiginós.
Read 4 tweets
🗨️Sílvia Paneque explica el no socialista al punt 11: Portin, si us plau, al proper Plenari el local LGTBI, com a punt concret. Aquest grup hi votarà favorablement. Però després d’un any terrible per a tots, no portin aquest punt amalgamat amb d’altres propostes que no compartim
▶️És una trampa i qui hi perd és Girona. Paguin el lloguer del 2020 del local actual i així també els ajudaran, que això també estava pressupostat.
▶️Segur que la millor manera de generar confiança no és aparèixer en roda de premsa d’urgència a culpar a la resta de grups de la pròpia incompetència i nul·la capacitat de gestió. Trobar majories és qüestió de govern i, en especial, d’alcaldia.
Read 8 tweets
🗨️Sílvia Paneque: En el debat del punt 9 li demanem al govern generar confiança. Que no ens presentin propostes unilaterals, algunes d’elles ja votades en aquest Plenari. Que executin i, així, generaran confiança.
#Girona #PleGirona
▶️Sobre l’oficina verda: el 4 gener 2020 anuncien la seva creació, objectius i ubicació a carrer ciutadans. Desembre de 2020 anuncien que s’endarrereix perquè tot just s’està redactant el projecte per reformar el local on se situarà.
▶️Gener 2021 volen aprovar 73.500 € per l’oficina de la qual encara no tenen projecte. Quantes vegades hem de votar a favor d’un punt, perquè es porti a terme? I ens demanen confiança cega sense cap mecanisme de gestió compartida. No ho veuen que així és impossible?
Read 8 tweets
¿Cuántas casualidades constituyen evidencia científica?

Luego de la #vacunacion de los ancianos se produce un #brote en la #residencia

#ALERTA #estadodealarma #Espana

Abro hilo...
Read 105 tweets
Aquí comença l’#MA140 d’avui. Benvinguts i benretornats a (M)irar l’(A)rt a Twitter(140).

Avui tornem a tirar del fil de l’art... i ho farem literalment :) Image
@costabrava @patrimonigencat @CatedralGirona #MA140 El nostre viatge comença ara fa mil anys, segurament el 1097, quan amb gran solemnitat es va revelar (presentar) a la @CatedralGirona una roba (un vel brodat amb imatges) que explicava l’origen de tot. D’on venim i per què som aquí.

Benvinguts al Tapís de la Creació Image
@costabrava @patrimonigencat @CatedralGirona #MA140 Avui mirem un brodat i (com sempre) comencem amb una cita: Image
Read 48 tweets
#MachismoMata
2020
#EspluguesDeLlobregat Mónica Linde 28 años y su hija Ciara d 3 asesinadas po Rubén Darío (ex y padre)
#Toledo Ivonne BD, 82 años asesinada por su hijo
#Puertollano Mujer, 61 años asesinada por su pareja d 53 (sin nombres)
#PorLasQueEstan #PorLasQueNoEstán
18/01/2020
Un mosso d'esquadra ha asesinado a su expareja y se ha suicidado justo después en #Terrassa (Vallès Occidental, Barcelona)
#MachismoMata
elperiodico.com/es/sucesos-y-t…
Daniel ha asesinado a su pareja, Liliana, delante de sus dos hijos.
#MachismoMata
#NiUnaMenos
#Toledo
amp-elmundo-es.cdn.ampproject.org/v/s/amp.elmund…
Read 32 tweets
#TheCatalanGroundhopper 2019-2020
Partit 1

@ue_engordany 2-1 @splafiorita
📆 Dijous, 4 de juliol - 19:30 hores
🏟️ Estadi Comunal Joan Samarra
🏘️ Andorra la Vella 🇦🇩
🏆 Europa League - Prèvia (tornada)
💶 15 euros

#EuropaLeague #Groundhopping #Andorra
#TheCatalanGroundhopper 2019-2020
Partit 2

@GironaFC 2-1 @afcbournemouth
📆 Dissabte, 20 de juliol - 20:00 hores
🏟️ Estadi Olímpic Lluís Companys
🏘️ Barcelona
🏆 Partit amistós
💶 Gratis

#Groundhopping #PreSeason #barcelona
#TheCatalanGroundhopper 2019-2020
Partit 3
@Fk1926 1-3 @moldefotball
📆 Dimecres, 31 de juliol - 20:45
🏟️ Čukarički Stadium
🏘️ Belgrad 🇷🇸
🏆 @EuropaLeague
💶 0-500 RSD (0-4,25€)

#Groundhopping #Serbia #Beograd
Read 62 tweets
Tengo preparado un estudio del mapa electoral, en el que voy a intentar explicar como se puede utilizar el voto útil para que el Tripartito de la Caverna NO consiga sumar los escaños suficientes para que España vuelva al S.XX…

Podeis participar en un debate sobre el #VotoUtil
El exito del #VotoUtil para impedir que el #TripartitoDelaCaverna , tiene como condición indispensable que la PARTICIPACIÓN supere el 80%. Con una participación inferior se revalidaria, con toda seguridad, a escala nacional el Gobierno Andaluz de las 3 Derechas…
En España, hay 52 circunscripciones electorales.Dos de ellas con un sólo escaño en juego,Ceuta y Melilla, en el que el #VotoUtil cobra una importancia vital,al igual que en las provincias con menos de 6 escaños en juego. Iré, provincia por provincia desgranando las posibilidades.
Read 271 tweets
Els #CDRenXarxa no podem normalitzar la situació.

Aviat començarà el #judiciFARSA i la sentència ja està escrita.

Volen empresonar tot un poble.

Davant aquest atemptat contra l'estat de dret, ens mantenim fermes i mobilitzades.

#QuinaMerdaDeJustícia
#TombemElRègim
Read 25 tweets
Estem tallant l'AP7 a l'alçada de l'Ampolla!

No amollem! El poble mana, el govern obeeix! ✊

REPÚBLICA ARA!

#AP7 #TallFrontera #CDRenXarxa
#AP7 tallada en tots dos sentits.

Atentes a les xarxes!!!
Read 19 tweets
Us heu enterat de totes les noves #critiques dels #novaveu? Mireu, mireu...
El @RaulColuche parlava fa uns dies de "la poesia del dolor" expressada a #UnObusAlCor 👉recomana.cat/novaveu/?p=807 Image
@Recomana_ Després, l'@Annafase_ deia de #LaCalaveraDeConnemara "que et fa riure amb el cor encongit" recomana.cat/novaveu/?p=815 Image
Read 8 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!