Discover and read the best of Twitter Threads about #grondwet

Most recents (6)

Stelselmatig en keihard liegen, kritische kamerleden wieberen, en beeldvorming verkiezen boven het corrigeren van door kabinet & ambtenarij financieel gedupeerde ouders, volgens kabinet is dat uit te leggen.
nos.nl/l/t/2379142
Iemand zonder ervaring of relevante opleiding aanstellen als crisisminister en als op-1-na-slechtste (na Bulgarije) land in Europa presteren als het gaat om vaccinaties, volgens het kabinet is dat uit te leggen.
Meer geld besteden aan een circus rondom compensatie dan aan de compensatie zelf en dan nog steeds niet iedereen gecompenseerd hebben, ondanks stellige beloften met als deadline 1 mei: volgens het kabinet is dat uit te leggen.
Read 6 tweets
Sinds lang weer eens kijken naar een #2ekamer-debat, complete tijdverspilling, want over twee dagen is iedereen alles weer vergeten.

Wanneer was ook weer de 100ste motie van wantrouwen tegen #MarkRutte door #GeertWilders ?

Theater van de Lach.

#verkenningsdebat
Read 38 tweets
#politiek is perceptie en illusie.

Na 1977 is NL steeds verder weggegleden van 'n #democratie. Via het neoliberaal politiek beleid maakte 'het grote geld' zich meester van onderwijs, wetenschap, media en via lobbyisme ook van de #politiek. We zitten nu in #lockdown en #avondklok
#Partijkartels op rij :

Het #FvD olv #ThierryBaudet is ook gewoon een #kartelpartij en de extreem rechtse oligarchie flank van de #vvd onder grote invloed van mastodont aller #kartelpolitiek.

H A N S W I E G E L #vvd

Motto :

Eerst paaien en dan naaien ImageImageImageImage
#PvdA - na 1977 #kartelpartij geworden en mede verantwoordelijk, sinds de weggeblazen ideologische veren via #WimKok, voor alle neoliberale wantoestanden in Nederland :

Read 31 tweets
#avondklok #coronaprotest
#grondwet
Een demonstratie artikel 9 lid 2 ,
‘iedereen het recht om te demonstreren. Dit recht houdt in dat je samen met één of meer personen in het openbaar een mening mag uiten.
De inhoud van die meningsuiting doet er, bij de vraag of het mag ja of nee, niet toe.’

Zoals in nieuwsuur werd verondersteld (als waarheid verkondigd) dat er geen demonstratie leider zou zijn en daarom al niet als zijnde een legitieme demo ,is puure onzin.
De burgemeester mag zich niet bemoeien met de inhoud. Sterker nog, als de (controversiële) inhoud van een demonstratie aanleiding geeft tot vijandige reacties en tegendemonstraties,
Read 9 tweets
Maat van mij heeft longkanker en doet zonder mondkapje, toegestaan door Rutte & Co, zijn boodschappen. #Mondkapjesdwazen kijken hem met de nek aan, jaar geleden gaven diezelfde dwazen geld aan Alp d'Hueze. NL anno 2021, bedankt @2eKamertweets voor gif in de maatschappij strooien
Alp d'Hueze & @kwf_nl kankerbestrijding "Opgeven is geen optie!"
Door de #mondkapjesplicht en overheidspropaganda "wees niet asociaal" worden chronisch zieken en bejaarden aggressief benaderd op straat bij geen mondkapje.
Velen zijn nu #suicidaal. Nederland anno 2021bedankt 👍🏻
Een oude buurman, ook aggressief benaderd in een supermarkt wilde aangifte doen bij politie. De callcenter dame bleek begrip te hebben voor de dader "misschien is een familielid wel ziek" en "het duurt ook al zo lang deze lockdown" en "waarom heeft u het niet beter uitgelegd?"
Read 6 tweets
Huig Plug demonstreert voor het AIVD HQ in Zoetermeer #FreeBayBasin
(Note: Baybasin zit al 25 jaar (deels in isolatie) onterecht vast)

Politie Zoetermeer schakelde extra mankracht in om mij te verwijderen bij het gebouw van de AIVD, ik bleef staan. #FreeBaybasin 👇
JOVD was ooit verbijsterd over VVD ex-wethouder Michel Bezuijen die nu burgemeester #Zoetermeer is. Waarom? ’Gang van zaken rond Pioniers stadion was democratie onwaardig!’ Haarlemmermeer 😂 (ze maken ook alles burgemeester🙈)

archive.is/08Lhp
Read 28 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!