Discover and read the best of Twitter Threads about #halsema

Most recents (6)

#racisme oplossing? Image
Racistisch Suriname en zijn racistische bewoners 😎
"in harmonisch #Suriname, waar mensen van allerlei rassen vredig naast elkaar dienen te leven, #racisme nog altijd de boventoon voert en verdedigd wordt". (Marvin Hokstam)
waterkant.net/suriname/2020/… Image
Tuurlijk mogen mensen zelf kiezen hoe ze zichzelf presenteren, in #Israel lukt dat prima. Niks aan de hand gewoon een feestje. Het is niet aan zwarte mensen om daar een mening over te hebben. Image (purim KKK feest in Israel)
Read 5 tweets
“The CIA owns everyone of any significance in the major media.”
#aboutaleb, #halsema, #Krikke and other Dutch mayor's are fellows too 😉
(Where is the complete list of fellows? @beek38 )

#Corruption #GermanMarshallFund #CIA #CovidHoax #COVID19

paulcraigroberts.org/2014/10/16/cia…
GERMAN MARSHALL FUND & VIKTOR ORBÁN
A TRIP VIKTOR ORBÁN DOESN’T WANT TO REMEMBER
A six-week trip to the United States in the summer of 1992 as part of a group tour organized by the German Marshall Fund (#GMF=#CIA)🤓
#Chabad
hungarianspectrum.org/tag/german-mar…
Rotterdam, muslim(Salafist) socialist mayor #Aboutaleb (PvdA), German Marshall Fund of the USA (Halsema Fellow van het 🕎 #CIA funded Fund).
Deep State Swamp in #Rotterdam en #Amsterdam?

threadreaderapp.com/thread/1291631…
Read 7 tweets
#Rotterdam, muslim(Salafist) socialist mayor #Aboutaleb (PvdA), German Marshall Fund of the USA (Halsema Fellow van het 🕎 #CIA funded Fund).
Deep State Swamp in Rotterdam en Amsterdam?

threadreaderapp.com/thread/1268846…

Dr. Guido Goldman, Founder GMF 🤓
Deep State Behind the Deep State: (E)CFR, Trilaterals, Bilderberg (& Open Society Foundations)
Ultimate goal Deep State is global government & “a council for global cooperation” bringing together “the United States, Japan, and Western Europe.” #NWO
thenewamerican.com/print-magazine…
NGO's are Agitators
NGOs are not "liberal-progressive." They are the system administrators of a modern empire, an empire being forged by the wars and covert operations.

landdestroyer.blogspot.com/2012/02/egypt-…
Read 22 tweets
Ik krijg de laatste tijd een steeds ongemakkelijker gevoel bij het debat over #racisme. Ondanks dat er alleen maar gedoe van kan komen en waarschijnlijk gevonden wordt dat ik als 'geprivilegieerde witte man' mijn mond moet houden wil ik dat toch onder woorden brengen. Draad.
Het ongemakkelijke gevoel zit niet in de terechte kritiek vanuit vele verschillende onderdelen van wat ik dan maar weer de multiculturele samenleving noem. Die kritiek onderschrijf ik.
Dat niet alle inwoners van Nederland gelijk worden behandeld en dat hun afkomst, etniciteit of levensovertuiging bepalend kan zijn voor de manier waarop er op hen wordt gereageerd is onmiskenbaar het geval en dat is kwalijk. Dat moet anders.
Read 22 tweets
Draadje #Halsema overpeinzing

Ik zat in 2014 drie maanden in de gemeenteraad toen mijn man ziek werd. Hij wilde pertinent niet dat zíjn ziekte in dat kader openbaar werd.
Ik stopte als raadslid.
In het persbericht noemde ik privé-omstandigheden als reden. Om vervolgens >
via de krant stront en aantijgingen over ‘kiezersbedrog’, ‘verdoezelen van partijproblemen’ en ‘leugens’ over me heen te krijgen. Gelul. Van mensen die mij niet kenden en geen benul hadden. Ik weet nu nog >
niet wie die mensen waren. Ze reageerden anoniem. Ik was furieus. Maar kon er niks mee. De privacy van mijn gezin ging boven alles. Daarom was ik tenslotte ook gestopt.

Ik kan alleen maar wensen dat die lamzakken drie maanden later >
Read 7 tweets
Wat een ongelofelijk opgeblazen k-stuk van de @telegraaf Een puber die je als ouder wel achter het behang wil plakken wordt publiekelijk terechtgesteld en veroordeeld omdat hij toevallig de zoon van de burgemeester is. Even een klein draadje.
Opvallend is dat er gesproken wordt over ‘gewapende inbraak’. Dit is helemaal geen politie en/of juridische term. Iedere politieagent weet dat dit typisch burger-ge-oh is. Hoe komt de @telegraaf dan ook aan die info? Niet van een politieagent, lijkt me.
Het is heel normaal dat registraties worden afgeschermd bij de politie. Dat gebeurt bij zedendelicten maar ook wel bij bekende mensen omdat politiemensen nu eenmaal net gewoon mensen zijn en uit nieuwsgierigheid (en niet met noodzaak) registraties raadplegen.
Read 7 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!