Discover and read the best of Twitter Threads about #handhaving

Most recents (2)

@ajboekestijn @g900ap Robert van der Noordaa..zelfbenoemde #trollenvanger en #factchecker bij @volkskrant #activisten kliek die..zie ik nu..geen factgecheckte #feiten van een wel deskundige ter zake verdraagt met zijn blijkbaar (te) grote ego en gevoelige tenen..

Je moet het maar kunnen..πŸ€·β€β™‚οΈπŸ€¦β€β™‚οΈ
@ajboekestijn @g900ap @volkskrant >Geen idee waar Robert de deskundigheid, kennis en inzicht vandaan haalt om dit zo stellig te beoordelen als dat de wel objectieve en verifieerbare feiten zijn oordeel alleen al ontkrachten. Hoezo #factchecker? Hij #trolt nu zijn #complottheorie zelf als een volleerd #wappie.>
@ajboekestijn @g900ap @volkskrant >Wie wie heeft #vergiftigd en waarom is nog helemaal niet glashelder noch in enig rechtszaak vastgesteld. Weer volstrekt #wappie reactie en duiding van #RobertvanderNoordaa. Als ook feitelijk onjuiste conclusie wat Rusland van plan was of is. Dat is #propaganda, #complottheorie.>
Read 48 tweets
Gisteravond sprak de commissie leefomgeving over de nota #handhaving. Voor ons sprak @tim_de_boer. Hij legde de nadruk op dat de "basis op orde" moet zijn.
Handhaving is namelijk geen doel. Het is een middel. Daarom zijn we ook geen voorstander van de uitbreiding van bevoegdheden en verdedigingsmiddelen van de boas en het gebruik van privacy gevoelige methoden als cameratoezicht of scanauto's.
De basis op orde betekent dat bij veel overlast niet automatisch meer boetes moeten worden uitgeschreven. Goed kijken wat er anders kan is een eerste vereiste. Samenwerken met de buurt is daarbij heel belangrijk. Helaas is de nota heel vaag over hoe de "basis" wordt aangepakt.
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!