Discover and read the best of Twitter Threads about #hetisklaar

Most recents (4)

1) Good morning lads,
why I am CONVINCED that we are switching the night of October 4th to the Julian calendar. The world is in a stranglehold of Satanism. Most people at the political and CEO level have gotten involved in this system in one way or another.
2) Some of their own volition, but some by using blackmail. Many are forced under threat to brutally abuse children. This abuse is captured on video and put in the vault. After that, this person can never serve the citizen again and follow “assignments” from this cult.
3) Threatening to kidnap and do horrible things to children/partners of high-ranking people is also usually the way they have strangled "policy makers" for hundreds of years.

The satanic rituals take place on precisely exact dates. To defeat evil you have to expose it.
Read 52 tweets
Met #hetisklaar, de #boerenprotesten maar ook #woke is onze samenleving alleen maar verder aan het #polariseren. Ieder kiest voor zichzelf en de korte termijn. Schiet niet op en de Gideon’s, Thierry’s en Engel’s lachen zich suf. Moeilijke beslissingen blijven uit 🧵
En er zijn tal van serieuze problemen. Meest bevochten nu #stikstof en #corona maar denk ook aan de crisis in het #onderwijs en de #zorg, (institutioneel) #racisme, #metoo en de #klimaatcrisis. En ja ik weet dat ik zaken mis. Zaken die ons soms allemaal raken en soms deels.
Om dingen te veranderen moeten er beslissingen gemaakt worden. Iets waar onze politiek sowieso niet sterk in is (we polderen lekker door). Maar is dat hun schuld of verlammen we zelf voortgang? Als je er rationeel over nadenkt weet je dat sommige beslissingen pijn gaan doen.
Read 7 tweets
Wisten jullie dat lockdowns volledig te voorkomen zijn met behulp van een hoog percentage gevaccineerden, een optimale testcapaciteit, checks op Schiphol, ruim bezet bron- en contactonderzoek en een proactieve preventiestrategie?

Maar daar heeft Nederland helemaal geen zin in.
Wij lopen veel liever achter de feiten aan zodat we elkaar lekker de schuld kunnen geven als we weer zitten opgehokt. En dan stemmen we vervolgens ook nog eens op exact dezelfde Flippo’s die het de vorige keer ook precies zo belabberd aanpakten.

Vind ik raar.
Verder is hier iedere vorm van hinder, ongemak of beperking meteen hetzelfde als een groteske afschuwelijke mensenrechtenschending zoals in China. Bovendien mag het ook allemaal geen stuiver kosten. Want anders is het slecht voor de economie. Ofzo.

Dus dan snap ik het ook wel.
Read 12 tweets
Ook Zaanse ondernemers sluiten aan bij het protest. Groot gelijk, want #HetIsKlaar

Zojuist hebben wij in de Raadzaal ons steun betuigd aan de ondernemers en de Burgermeester gevraagd niét te handhaven.

1/x Image
Helaas dreigt Burgemeester @JanHamming de horeca in Zaanstad om zaterdag de deuren om 10 uur 's avonds wél te sluiten. Benieuwd of de horeca in Zaanstad dit ultimatum accepteert.

Laten we hopen dat het niet tot confrontaties leidt. Daar zit niemand op te wachten.

2/x
De hele wereld is zich aan het afwenden van de jarenlange Orwelliaanse scenario's.

Maar Zaanstad houdt zich nog gedwee aan elke richtlijn of verordening die ons als burgers in onze grondwettelijke vrijheid beperken.

3/x
Read 5 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!