Discover and read the best of Twitter Threads about #historici

Most recents (2)

Zojuist ging ik @DitisdeDag @nporadio1 in debat met James Kennedy. Hier een draad met wat ik wilde zeggen, maar niet kon zeggen... 1/
Het ging halverwege mijn bijdrage mis omdat een freelance sukkel bij @desmetstudios (bezig met de opname van #OpVrijdag, jaja, op WOENSDAG dus hè - oplichters, maar goed) mijn schuif dichttrok.

Rustig aan dus mensen, het was géén institutionele sabotage deze keer! 2/
Het debat ging over het hoogst opmerkelijke statement van James Kennedy als decaan van @UCUtrecht. Hier te lezen: uu.nl/en/news/statem…. Samenvatting: de UCU verdedigt kritiekloos Black Lives Matter, keert zich tegen racisme en discriminatie - ook waar niet aangetoond - en..3/
Read 17 tweets
😶Afshin Ellian was vandaag op een partij-bijeenkomst van de Vlaams-nationalistische partij N-VA.

Ellian - één van de leermeesters van Baudet - heeft de Vlamingen verteld dat het tijd is voor een reconquista.

Reconquista vraagt u? Dat maakte deel uit van de Kruistochten
Dhr. Ellian 👩🏽‍💻‘modelmigrant’ die over vergelijkingen tussen het #fvd prgramma en de jaren 30 beweert dat: “Elke vergelijking met de jaren dertig komt neer op het goedpraten 🧐van het criminele naziregime en een gebrek aan respect voor zijn miljoenen slachtoffers.”
dhr. Ellian legitimeert de reconquista: “Er zijn een hoop burgers die zich als toeristen zijn beginnen te gedragen in de democratische ruimte.”
“Honderdduizenden burgers in Europa trekken zich niets meer aan van hun eigen democratieën en luisteren liever naar Istanboel of Mekka.”
Read 7 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!