Discover and read the best of Twitter Threads about #ikdoenietmeermee

Most recents (11)

Beste mensen,

Probeer eens een heel klein beetje uw gezonde verstand te gebruiken.

1. Als #mondkapjes zouden werken dan zouden wij nu, zeker gezien het feit dat 95% of meer deze trouw draagt, na zoveel weken daarvan allang de resultaten moeten zien. Dat is niet het geval.

1/10
2. Als #lockdowns zouden werken dan zouden wij nu, zeker gezien het feit dat 90% zich daaraan conformeert, na zoveel weken daarvan allang de resultaten moeten zien. Dat is niet het geval. Sterker nog, het aantal 'positieven' neemt toe. Nog 3 weken #Lockdownnl is dus zinloos. 2/10
3. Als #SocialDistancing zou werken dan zouden wij nu, zeker gezien het gros van de mensen zich daar al maanden aan houden, daarvan allang de resultaten moeten zien. Dat is niet het geval. Sterker nog, het aantal 'positieven' neemt toe. Social distancing werkt dus ook niet. 3/10
Read 11 tweets
Na wat wikken en wegen toch maar besloten mijn ‘50ct’s over #ikdoenietmeermee en de instagram influencers. Ik schrik van de arrogante wijze waarop deze groep wordt weggezet als ‘dom’. Neem deze column van Paul Scheffer. nrc.nl/nieuws/2020/09…
Maar wat ik nergens lees is het verband met de bijna 25 procent 15-jarigen die niet in staat zijn om een tekst goed en kritisch te doorgronden. Deze zogenaamde ontlezing is al een tijdje gaande en heeft ook gevolgen voor die andere 75% 15-jarigen.
Deze ontlezing heeft gevolgen voor onze democratie en daar komen we nu op harde wijze achter. De Amerikaanse hoogleraar Maryanne Wolf wijst hierop in haar boek 'Dear reader, come home'. Ik had met haar een interview voor @vrij_nederland vn.nl/leesgedrag-ond…
Read 13 tweets
De zoommeeting van vanavond:
Jeroen Pols start met een onderzoek over mondkapjes en zag dat de auteur ook banden heeft met de Gates Foundation. Willem zegt dat ze niet aan complottheorieën over Gates doen, maar alleen aan feiten. Ze kunnen nu niet anders,
want Gates zou zich bezighouden met het bestuur van Nederland. Er moet onderzoek komen naar alle geldstromen van de universiteiten, RIVM etc. want ze doen aan oplichting(Gates Foundation heeft alles gewoon openlijk op hun sites staan).
De MSM was in paniek na #IkDoeNietMeerMee volgens Willem, maar de MSM heeft ze monddood gemaakt en gecanceld. Jan Vlugt zou zijn uitspraak bij #Jinek moeten rectificeren over het vervolgen van Willem wegens opruiing anders gaan ze hem voor de tuchtraad dagen.
Read 15 tweets
@OlifaNT huh....jongeren passen niet op, en besmetten zich met #covid. #Ouderen daarom in #lockdown? Vindt #Gommers (?)
Q.E.D quod erat demonstrandum, wat bewezen is👇#WillemII
@threadreaderapp pls unroll
Read 3 tweets
Die BN'er-wappies die met #IkDoeNietMeerMee aangekondigen dat ze klaar zijn met de corona-maatregelen hebben een goed punt.

Maar het is niet het punt dat ze denken te maken. En ik bedoel niet dat ze gelijk hebben. Hear me out. 1/16
Het punt dat ze hebben, is dat ze niet meer weten waar ze het nog voor doen. Het afstand houden, geen feestjes, altijd maar voorzichtig.

Jij en ik weten misschien nog wel waarom, maar heel vreemd is het niet dat zij het niet meer weten. 2/16
Bedenk: we hebben maatregelen die je dagelijks merkt, die vervelend genoeg zijn. Maar tegelijkertijd zijn ze in Nederland nooit echt streng geweest. En gaat er vanuit de regering niet bepaald urgentie uit.
En ondanks alles stijgen de besmettingen. 3/16
Read 16 tweets
Huh, wat vliegt daar? Het zijn de BN'ers die dachten dat samenwerken met Willem Engel onder de hashtag #ikdoenietmeermee helemaal vrijblijvend was.

Is indrukwekkend DOM zijn een vereiste om jezelf influencer te kunnen worden?
Dat ze vantevoren niet zoiets hebben van: "Goh, die Engel... Wat is dat eigenlijk voor gast. Misschien toch maar even Googlen voor ik volmondig 'ja' zeg tegen zijn vrij drastische deelactie..."
Ze waren toch zo van het zelf onderzoek doen?
Read 4 tweets
Maar wel fijn dat een aantal BN’ers officieel afstand heeft gedaan van hun BN’erschap met die hashtag #ikdoenietmeermee.

Zijn best gewilde plekjes. En zo is er weer ruimte voor een blik frisse nieuwe BN’ers. Sympathiek.

Denk dat ik een sollicitatieformulier ga invullen.
Getuigt van zelfkennis om er de brui aan te geven als je laatste hoogtepunt als ster van meer dan 10 jaar geleden dateert.

Aan zo’n dood paard zou je helemaal niet meer moeten trekken. Gewoon terugkijken op een mooie carrière en aan de slag als accountmanager bij Essent ofzo.
Als je op een gegeven moment zelfs niet meer wordt geboekt voor bedrijfsborrels of kinderfeestjes, dan moet je vrede hebben met het feit dat je carrière voorbij is.

Is niets ergs ofzo, weinig zaken zijn per slot van rekening voor eeuwig. Lekker gewerkt, tijd voor iets nieuws.
Read 4 tweets
Natuurlijk worden ze verguisd. En dat terwijl ze vragen stellen die elk weldenkend mens zou moeten hebben.
#ikdoenietmeermee nietmeermee Image
Ik duid op haar optreden bij #jinek
Read 3 tweets
Deze lui moeten allemaal hun bek houden en nooit meer ergens optreden. ad.nl/show/populaire…
Kennelijk zijn de gevolgen van onzinnige en gevaarlijke complottheorieën aanhangen niet groot genoeg.

#ikdoenietmeermee zou moeten refereren naar hun status als ‘populaire artiest’. Je bent af. Opdonderen.
Zijn ‘populaire artiesten in het D-garnituur’ spelend in de onderste regionen van de kelderklasse met hun laatste succes van meer dan 10 jaar geleden eigenlijk nog wel ‘populaire artiesten’?

Brace was zelfs in zijn primetijd al een soort van jengelende huismerk Ali B.
Read 11 tweets
Een draadje van egoïstische knuppels - zoals 'vroom-vroom' rappert Famke Louise - die met de hashtag #ikdoenietmeermee op Instagram oproepen je te verzetten tegen het (überhaupt al laffe) coronabeleid 👇
Ook Bizzey doet een laf vuistje omhoog: "free de piepol"
Jebroer deed wat mij betreft al niet meer mee, maar nu dus officieel:
Read 7 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!