Discover and read the best of Twitter Threads about #islamofobie

Most recents (3)

Milli Görüş en hun gelieerde AKP islamisten organisaties discrimineren anders-gelovige en seculiere Turken. Ook in NL. Bovendien zijn zij tegen het 'Verdrag van Istanbul, vrouwenrechten. Hoe is dat inclusie? Hoe geloofwaardig is NCDR @RSBaldewsinghdie die hen valideert?
In dit artikel verwoordt @mariekehoogwout hoe telkens weer 'discriminatie' wordt misbruikt. Discriminatie is juist waar Milli Görüş en AKP openlijk voor pleiten nu zij in Turkije dankzij de deviante #islamofobie en #hoofddoek narratief aan de macht kwamen.
ImageImage
* @RSBaldewsingh die hen valideert
Read 4 tweets
Dit is geen #complottheorie 🧐

1
In weerwil van Erdogans beleid maken veel mensen in Turkije zich dezelfde grote zorgen over de Arabisering en Afghanisering van de Turkse samenleving, zoals de Europeanen voor Europa.
Of met andere woorden: #omvolking.
De Taliban produceert 90 procent van de mondiale opium (hero
2
Welke zijn de actoren in het #chaosplan van de omvolking?
Er zijn 4 tumoren die samen 1 kanker vormen:
- Regressief-links
- Islamisme
- Georganiseerde misdaad
- Neoliberalisme.
3
Regressief-links deconstrueert de Westerse beschavingswaarden ten voordele van #cultuurrelativisme.
Daarmee opent het niet alleen de culturele poort voor #islamisering, maar ook de fysieke poort voor barbaren, zoals de #Taliban en #IS - onder het mom van asiel en migratie.
Read 8 tweets
#Erdogan dwingt en moedigt de Syriërs aan om massaal en illegaal naar Europa te immigreren.
Islamitische terroristische organisaties zoals #ISIS, #AlQaeda, ... doen hier aan mee. Hun doel is anders dan dat van Erdogan. We zullen de redenen hiervoor uitleggen.
We kunnen de #Taliban aan dit netwerk toevoegen.
In deze situatie heeft de Taliban zeer gunstige voorwaarden voor de productie en export van drugs. De Taliban doet vooral aan mensenhandel om moslims in Europa te plaatsen die de taak van drugsdealer gaan vervullen.
Erdogan dreigt dikwijls de grenzen te openen en Syriërs naar Europa te leiden. Hij overtreft zijn bedreigingen en opent echt de grenzen m.b.v. staatsambtenaren. Syriërs vormen het grootste deel, maar ook Irakezen, Afghanen, Pakistanen. Via de Egeïsche Zee, Bulgarije, Griekenland.
Read 22 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!