Discover and read the best of Twitter Threads about #journaal

Most recents (4)

Ben zeer benieuwd of we het nog gaan meemaken dat @MariekeNOS de kijker gaat uitleggen waar de #Lolita_Express voor bedoeld was en of we meer zullen horen wat er precies op het eiland van #Jeffrey_Epstein werd gedaan.
#journaal Om nog meer blunders te voorkomen moet @MariekeNOS het boek : Trafficking van Conchita Sarnoff maar eens raadplegen voordat ze een volgende reportage over #Jeffrey_Epstein maakt. foxnews.com/politics/bill-…
#journaal @MariekeNos Waarom Alexander Acosta een deal sloot met advocaat van #Jeffrey_Epstein: "I was told Epstein belonged to intelligence' and 'to leave it alone.' Misschien dat Marieke die uitspraak eens kan toelichten in een volgende reportage.thedailybeast.com/jeffrey-epstei…
Read 47 tweets
Commentaar Julian Borger op de 'constitutional Rubicon' :theguardian.com/media/2019/may…
Reactie Edward Snowden: rt.com/news/460120-as…
Read 12 tweets
Het is #Ramadan dus bij het #journaal liever een item over Islam-marketing dan meldingen van de bloedige aanslagen die zich vandaag hebben voorgedaan.
#journaal Zelfmoordaanslag in Kabul op Amerikaanse NGO: nytimes.com/2019/05/08/wor…
#journaal Zelfmoordaanslag op een sufi heiligdom in Lahore: nytimes.com/2019/05/08/wor…
Read 21 tweets
#journaal Waarom wordt ISR waarschuwing voor uitbreiding van luchtaanvallen, sluiting van grensovergangen met Gaza en de visserijzone en ontdekking van PIJ tunnel naar Israel niet genoemd?
#journaal Waarom wordt gesproken over 'PAL militanten' terwijl PAL organisaties in een verklaring gezamenlijk de verantwoordelijkheid hebben genomen voor de aanvallen met projectielen en dreigen met hardere en meer grootschalige aanvallen in reactie op ISR vergeldingsaanvallen.
#journaal Waarom wordt niet gesproken over de waarschuwingen om de nucleaire faciliteit in Dimona en de luchthaven Ben Gurion aan te vallen: timesofisrael.com/islamic-jihad-…
Read 41 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!