Discover and read the best of Twitter Threads about #journaal

Most recents (24)

Wie geinteresseerd is in nasleep van #J6 kan dit rapport lezen. Daar steek je meer van op dan die oppervlakkige reportage van @MariekeNOS voor @Nieuwsuur atlanticcouncil.org/in-depth-resea…
Heb je Lorenzo Vidino, een toponderzoeker, te pakken en gebruik je slechts twee qootjes. In je reportage ook helemaal niets over aanpassing van inlichtingendiensten en pogingen tot invoering nieuwe wetgeving om 'binnenlands terrorisme' vijand nummer 1 te maken.
In de reportage ook helemaal niets over de FBI provocaties en infiltranten tijdens #J6. In de reportage ook helemaal niets over de voortgang van de #J6_Commission. De berechting van de meer dan 700 aangehouden personen kwam er ook bekaaid vanaf.
Read 15 tweets
Valt het u ook op dat de Amerika-correspondenten niets meer melden over het debat over de NDAA en stimuleringswet in de Senaat, de hoorzittingen over verkiezingsfraude, de scenario's in aanloop naar 6 januari, de scenario's voor 6 januari zelf. #journaal #nieuwsuur #1V
Read 24 tweets
#journaal #nieuwsuur In deze deep dive aan de hand van Q-berichten zet Katie G zeer gedetailleerd uiteen welke rol militaire inlichtingen momenteel spelen: rumble.com/vbnv7d-deep-di…
Misschien moeten NL Amerika-correspondenten instructies krijgen van #journaal en #nieuwsuur om toch eens wat dieper in het aspect van militaire inlichtingen te duiken bij de strijd om de verkiezingsuitslag.
#journaal #nieuwsuur Ik weet dat mijn hoop vergeefs is. Die correspondenten mochten de belangrijkste speech van Trump afdoen als 'geraaskal', zichzelf verschuilend achter de NYT als 'betrouwbare bron'. Zij gingen volstrekt voorbij aan de werkelijke betekenis van die speech.
Read 25 tweets
#NPORadio1 Na al die jaren weet @LaraRense nog steeds niet het verschil tussen islamitisch en islamistisch terrorisme. Dat is trouwens een veelvoorkomend probleem bij NL presentatoren en andere media.
In het 18:00 #journaal wordt dezelfde fout gemaakt.
Ook Marielle Tweebeke spreekt in #nieuwsuur van islamitisch terrorisme. Ik geloof dat ze in Hilversum eens collectief een beginnerscursus politieke Islam moeten gaan volgen.
Read 7 tweets
#journaal Het is wederom niet verwonderlijk dat Arjen van der Horst #Crossfire_Hurricane buiten zijn reportage over het Harris_Biden debat laat.
#journaal #Crossfire_Hurricane Waarom laat Arjen van der Horst dit fragment weg uit zijn reportage?
Read 6 tweets
Ik vraag me werkelijk af wat Arjen van der Horst heeft bezield om zo'n uitgebreid item over Kanye West te maken voor het #journaal.
#Russia #US #elections #Dark_Web #voter_database Dit zou een veel interessanter onderwerp zijn geweest om eens aandacht aan te besteden in het #journaal: thegrayzone.com/2020/09/13/dar…
Als Arjen van der Horst nou eens commentaar had gegeven op #QAnon posting #4688 in het #journaal. Dat zou wat zijn.
Read 3 tweets
Bij #NPO dramaserie over NL commando's. Dat is natuurlijk veel spannender dan wat echt aan de hand is in Nigeria, Burkina Faso en Ivoorkust. #journaal heeft al maanden niets meer gerapporteerd over ontwikkelingen mbt de mondiale jihad. acleddata.com/2020/08/24/in-…
Read 43 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!