Discover and read the best of Twitter Threads about #journaal

Most recents (24)

#journaal Het is wederom niet verwonderlijk dat Arjen van der Horst #Crossfire_Hurricane buiten zijn reportage over het Harris_Biden debat laat.
#journaal #Crossfire_Hurricane Waarom laat Arjen van der Horst dit fragment weg uit zijn reportage?
Read 6 tweets
Ik vraag me werkelijk af wat Arjen van der Horst heeft bezield om zo'n uitgebreid item over Kanye West te maken voor het #journaal.
#Russia #US #elections #Dark_Web #voter_database Dit zou een veel interessanter onderwerp zijn geweest om eens aandacht aan te besteden in het #journaal: thegrayzone.com/2020/09/13/dar…
Als Arjen van der Horst nou eens commentaar had gegeven op #QAnon posting #4688 in het #journaal. Dat zou wat zijn.
Read 3 tweets
Bij #NPO dramaserie over NL commando's. Dat is natuurlijk veel spannender dan wat echt aan de hand is in Nigeria, Burkina Faso en Ivoorkust. #journaal heeft al maanden niets meer gerapporteerd over ontwikkelingen mbt de mondiale jihad. acleddata.com/2020/08/24/in-…
Read 43 tweets
#journaal correspondent Daisy Mohr loopt weer eens achter de ontwikkelingen aan en kan alleen maar zeggen dat de 'explosie enorm was'. Daar heb je dan een correspondent voor. Er zijn meerdere uitspraken van officials die iets zeggen over oorzaak.
Read 34 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!