Discover and read the best of Twitter Threads about #justitie

Most recents (9)

Ali B en Breghje Kommers hebben stiekem hun relatie verbroken’
De vrouw van B schijnt het pand te hebben verlaten, aangezien ze geen toegang meer heeft tot zijn bankrekeningen. Dat betekent in grote mensen taal een scheiding.
Read 4 tweets
het afscheidsfeest van #Demmink op 31 oktober j.l. #journalisten aanwezig op het #Binnenhof #Doofpot #Wiechel #overheid #justitie Image
EXCLUSIEF: BLACKLIST JORIS DEMMINK👇👇👇👇👇👇👇 ImageImageImage
Read 6 tweets
DRAADJE voor die zich inmiddels afvraagt waar deze tweets van #HuigPlug toch allemaal over gaan. Huig is een erkend klokkenluider, hij werkte jarenlang als cipier in het Scheveningse gevangenisziekenhuis. Hij ontdekte dat er gevangenen overleden en dat over de...
...doodsoorzaak valse rapportages werden opgemaakt. Zijn verklaringen worden ondersteund door 14 (oud-) collega's. Huig kreeg een zwijgdeal aangeboden maar wees deze af, waarop hij "eervol ontslag" kreeg. Nog steeds strijdt hij voor deze waarheid omdat de misstanden niet zijn...
...opgelost en et nog steeds gedetineerden in gevaar zijn. Daarnaast is hij een voorvechter van de waarheid rondom de detentie van politiek gevangene Huseyn #Baybasin, die al 25 jaar op oneigenlijke gronden in NL in de gevangenis zit op aanvraag van Turkije. Dit is weer direct..
Read 11 tweets
🆘 Sinds 2019 is er een Europese richtlijn die klokkenluiders beter zal beschermen. Daarom wordt ook de NL Wet Huis voor klokkenluiders aangepast naar de ‘Wet bescherming klokkenluiders’. Het streven is dat de wetswijziging eind 2021 in werking treedt 1/2 wetbeschermingklokkenluiders.nl
15/11/21 - @MinPres @markrutte @VVD en @hugodejonge @cdavandaag doen aangifte tegen erkend klokkenluider @PlugHuig. Plug stelde diverse misstanden binnen #justitie aan de orde en maakte oa melding van ritueel misbruik door hooggeplaatste (overheids) functionarissen. @Huis_Klok
De zaak van @PlugHuig kwam in een stroomversnelling nadat Plug opkwam voor #TeamLisa. De zaak Lisa handelt over ritueel misbruik door medewerkers binnen & buiten justitie. Het @Het_OM legde de moeder van Lisa eerder een dwangsom van €1 miljoen op te zwijgen @GideonvMeijeren
Read 4 tweets
Gisteren kwam tijdens de rellen in Brussel een politieagente ten val. De relschoppers sloegen en schopten genadeloos op haar in. Mogelijks is zij verlamd voor het leven.
#BLM is een haatdoctrine die aanzet tot extreem geweld, ook in Europa.
Bij de #Ibrahima-rellen zijn 15 agenten gewond geraakt, waarvan 1 zwaargewond in het ziekenhuis. De #politie is bekogeld met zware brokstukken en stenen. 3 agenten zijn in shock geraakt toen het commissariaat in brand werd gestoken waar ze zelf inzaten.
bruzz.be/samenleving/ag…
De Brusselse politiek heeft onder druk van activisten & electorale belangen de #politie vleugellam gemaakt. Ze vervangen efficiënte politie-officieren door angsthazen.
Politiemensen arresteerden op eigen initiatief 116 relschoppers tegen de instructies in!
sceptr.net/2021/01/commis…
Read 7 tweets
1/ De afgelopen 7,5 jaar gedurende de laatste twee kabinetten onder leiding van @MinPres #Rutte (@VVD) moesten maar liefst elf bewindslieden #aftreden.
2/ De reden voor het vertrek van de bewindslieden was in alle gevallen min of meer hetzelfde: zij werden erop betrapt dat ze #leugens hadden verteld tegen het Nederlandse parlement. En daarmee logen ze feitelijk alle media en de hele bevolking voor.
3/ Het ging daarbij niet over kleine onbelangrijke dingetjes. Nee, het waren vaak politieke doodzonden op essentiële #beleidsterreinen als sociale voorzieningen, internationale betrekkingen, veiligheid en volksgezondheid.
Read 20 tweets
Iederwijs is doorgestart na een stroom van negatieve publiciteit in de media en na een serie faillissementen van deze scholen door te weinig leerlingenaantallen, slecht bestuur en te weinig geld om goed onderwijs te kunnen geven. Of een combinatie daarvan. Er is doorgestart
onder een nieuwe koepelnaam Democratische scholen. Dat bekt lekker, dat verkoopt lekker. Democratisch is het niet. Immers, deze scholen worden opgericht door de Avatar sekte. De Avatar sekte heeft een eigen visie op onderwijs en samenleven. Deze sekte gebruikt en misbruikt
Read 42 tweets
#Suriname
Niet meer op #NDP (partij van #bouterse) stemmen vanwege koers en corruptie
#Corruptie, criminaliteit en de wisselkoers zijn de belangrijkste redenen waarom mensen besluiten niet meer op de NDP te stemmen.

dagbladdewest.com/2019/12/13/nie…
#Suriname
NIEMAND KOMT AAN BOUTERSE!
Voormalig legerleider Desi #bouterse, nu president van het land, is onlangs veroordeeld tot 20 jaar celstraf voor zijn rol in de 8 December-moorden.
dagbladdewest.com/2019/12/09/nie…
#Suriname
#China LEENT USD 200 MILJOEN VOOR JAP-LUCHTHAVEN
Er is tussen Suriname en China, een leenovereenkomst getekend voor het moderniseren van onze JAP-luchthaven.
dagbladdewest.com/2019/12/08/chi…
Read 8 tweets
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @SanderDekker maakte de weg vrij voor Avatar scholen.
@SanderDekker schafte vervolgens @sektesignaal af na de uitzending en artikelen van @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1.
@joepdohmen @nrc toonde aan dat Avatar overal is. Ook bij politie, OM en Justitie.
Ouders van deze
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @sektesignaal @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1 @joepdohmen @nrc scholen kunnen niet meer terecht met signalen, zorgen en klachten over sektarisme bij @sektesignaal. De @onderwijsinsp heeft de klachten van ouders uit het hele land over deze scholen nooit serieus genomen. Daarbij blijkt de macht van deze Avatars ook binnen @MinOCW en
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @sektesignaal @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1 @joepdohmen @nrc @onderwijsinsp @MinOCW @onderwijsinsp en politieke partijen aanwezig te zijn.
Burgers uit alle domeinen zoals (jeugd)zorg en medewerkers van @Het_OM @Politie en @ministerieJenV kunnen intern ook niet -veilig- klagen over Avatar binnen eigen gelederen. Immers, avatar is overal.
Wat maakt nu dat
Read 20 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!