Discover and read the best of Twitter Threads about #kawanimaginasi

Most recents (5)

pernah mimpi hantu,betul ke kalau kita mimpi hantu,memang hantu tu yang kacau kita masa tidur?

Rt guys,aku nak cerita ni

ini adalah thread
macam biasa ,aku akan start pukul 11.30 malam hehe..korang boleh baca thread yang ni dulu untuk lebih faham..sebab thread yang aku nak buat ni adalah prequel pada thread yang ni
tak nak beli takpe,tolong Rt je ye..mungkin dalam rezeki saya,akan ada rezeki anda semua jugak

Converse Rm50 sahaja(stok terhad)
ready stockπŸ‚
kualiti tip top😎

cepat cepat tekan link ni wasap.my/601126179748
Read 125 tweets
Korang pernah nampak tak pokok yang dibalut dengan kain kuning?..

Apakah simboliknya kain kuning ini diikat pada pokok

Dan kenapa smua pokok ini dikatakan berpenghuni

RT supaya korang tak rasa seram sorang sorang layan thread ni..

INI ADALAH THREAD
Read 127 tweets
Bunian ni betul betul wujud ke?
Kawan imaginasi ada kene mengena ngan bunian ke?

Malam ni aku nak sambung cerita #kawanimaginasi

Rt guys untuk park cerita ni,nanti boleh baca..jangan biarkan korang je yang rasa seram. Rt supaya yang lain pun dapat rasa

Ini adalah part 2
Aku akan start pkul 9.30 malam ni..sebelum tu korang boleh layan part 1 dulu

Lets go #kawanimaginasi part 2
Read 69 tweets
Betul ke setiap orang ada #kawanimaginasi..

Rt dulu guys,supaya korang tak keseorangan melayani kisah ni

INI ADALAH THREAD
Pkul 9.30 aku start,ada hal jap..rt dulu guys..thanks
Orang orang tua ada cakap kalau budak kecik cakap sorang sorang sebenarnya dia ada kawan dari dunia lain..
Read 46 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!