Discover and read the best of Twitter Threads about #kdw

Most recents (5)

Over de timing van de #stikstofbrief uit Europa is al veel gesproken. Maar wat staat er eigenlijk in? Meer dan je denkt. Slecht nieuws voor PAS-melders, een Europese stikstofverplichting die niemand kent én een stikstofverplichting die niet bestaat. Draadje.(1)
@VSinkevicius begint zijn brief met de mededeling dat de uitkoopregeling van piekbelasters nog moet worden getoetst aan de EU-staatsteunregelgeving. Wel zegt hij al dat de ‘stikstofruimte’ die de uitkoopregeling oplevert, niet gebruikt mag worden om PAS-melders te legaliseren.(2)
Vervolgens spreekt @VSinkevicius kort over de Europese verplichtingen om de #stikstofuitstoot terug te dringen voor 2030. Dat heeft niets met Natura2000, de #habitatrichtlijn of de 2030/2035 discussie tussen CDA en D66 te maken, maar met iets heel anders. (3)
Read 13 tweets
Als het rapport van een student zou komen zou ik zeggen: je maakt een paar interessante punten maar probeer nu eens om ze logisch in rij en gelid te zetten. Want er zitten nogal wat interne strijdigheden in. En een paar zwarte gaten van formaat.
Als je dit, bestuurlijk gezien, als praktische oplossing wil implementeren breng je een clusterbom tot ontploffing die het #pas en de #aeriuscalculator met terugwerkende kracht doet verbleken. Daarover straks meer.
Read 80 tweets
"Stikstofdeadline kan schuiven, stellen partijen: ‘2030 is een puur politieke keuze’"

- je kunt met een bek vol rotte kiezen natuurlijk best een maandje later naar de tandarts gaan. Puur politieke keuze... ad.nl/binnenland/sti…
Het artikel opent al verkeerd: 'De politiek aan de ene kant van de tafel heeft ambitieuze doelen, waar de boeren aan de andere kant liefst grotendeels een streep door halen.' Dat is het perspectief van de veehouderij. Voor natuur is het het juridisch minimum.
Vanuit de natuur moet er vooral veel meer natuur bij volkskrant.nl/columns-opinie…. Dat schept ruimte voor natuur om minder bureaucratisch te doen en voor boeren die niet meer hoeven te millimetren met mest.
Read 6 tweets
Thread
Man ruft nun zum #Impfstreik auf.
Gibt man www. impf-streik . de ein, wird umgeleitet zu impfstreik. compact-online. de/

archive.ph/cNpCG ⬇️ Image
Dort wird auch angegeben, dass es eine Initiative von Compact ist. Aber nicht nur. Involviert auch:
#FreieSachsen, #KDW + ihre Gewerkschaft, PI News. Image
Telegram Gruppe
t.me/impfstreik ImageImage
Read 22 tweets
#Querdenken ruft nun auch offiziell zum Telefon- und eMail- #Stalking gegen #Politiker auf. Die "#Demonstration" richtet sich insbesondere gegen #Bundestagsabgeordnete der #CDU und #SPD um deren Zustimmung zum neuem #Infektionsschutzgesetz zu verhindern #Covidioten

@CDU @spdbt Image
Auf der Internetseite von "Menschen für Gesundheit" wird für #b1611 dazu aufgerufen ab 23:55Uhr vor der Privatadresse von @jensspahn und @AngelaMerkel_DE zu revoltieren. Hier der Link zu den #Covidioten !

#Querdenken #Berlin #stalking
@polizeiberlin

demo.terminkalender.top/pc.php
Von #Querdenken #RalfLudwig kommt gerade ein Formular der #Klagepaten rein, womit die #Abgeordneten des #Bundestag per Fax & Brief gestalked werden sollen. Die #Covidioten wollen also alle Kanäle der Politiker lahm legen & blockieren, um das #Infektionsschutzgesetz zu verhindern Image
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!