Discover and read the best of Twitter Threads about #kelibatputihluartingkap

Most recents (1)

Assalamualaikum dan salam sejahtera ahli ahli twitter #storypuaka sekalian. Since aku pun dah mula terjebak dengan thread cerita seram, aku pun ada lah jugak kisah kisah seram yang aku sendiri pernah lalui. Macam nak share hm macam tak nak hm ok lah aku share!
Korang tak payah risau lah. Thread aku ni aku tak letak gambar pun, sebab aku sendiri pun tak cukup kental lah nak bukak google image semata mata nak cari gambar 👻. Tak kuasa aku!
Tak pasal kang aku pulak yang bercerita (menaip) sambil tutup tutup gambar tu pakai jari. Jangan nak kata aku penakut eh alahhh aku tahu korang pun buat benda sama en. So, pandai pandai korang lah guna imaginasi sendiri, jangan imagine benda lain sudah. Huhuhu!
Read 42 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!