Discover and read the best of Twitter Threads about #kheyamir

Most recents (6)

“PENJAGA BILIK MAYAT”

Kisah Benar,

THREAD INI mengisahkan pengalaman hidup saya semasa berkerja di Bilik Mayat iaitu Unit FORENSIK...

INI ADALAH THREAD ✍🏻
Thread ini akan di Publish PADA JAM 8.00mlm Hari ini.... kisah ini agak mengerikan. Baca dan hayati thread ini.

AWAS!!! Jika anda tidak bersedia untuk membaca cerita ini... bacalah di waktu siang dan ada orang disekeliling anda.... Selamat Menunggu dan membaca 🙏🤧
Baiklah , ini adalah pengalaman tahun 2019 iaitu pada awal bulan januari. Saya berkerja sebagai pembantu forensik dalam menguruskan mayat di hospital besar Kuala Lumpur. Ini adalah pekerjaan sampingan saya selepas tamat latihan dalam ketenteraan.
Read 66 tweets
Vacation Langkawi berubah suram apabila bercuti di Resort “Kampung Tok Senik” bersama keluarga.

Ini adalah Thread,
#kheyamir
Kisah ini melibatkan saya, arwah ayah, mak, abg kandung sy serta isteri dan anak pertamanya. Kami bercuti di Pulau Langkawi.. kisah ini kami menginap di sebuah rumah ala-ala perkampungan di resort “kampung tok senik” Langkawi...
Sebelum pergi. Biasalah abang saya. “Mak!! Semua dah tempah.. korang tinggal packing baju je ke sana.. jgn risau! Tempat ni boyekk punya mak! Kita santai2 ala2 perkampungan sikit” mak aku pun tgk gambar. Waah cantik jgk tempatnya. Okey boleh la tu.

Kami siap pack segalanya....
Read 40 tweets
Thread yang akan dikongsikan kali ini ialah tentang menginap di “HOTEL” di Port Dickson... #kheyamir #threadseram
Kaitan kali ini melibatkan kami sekeluarga yang jenis melihat sesuatu benda yang orang lain tidak dpt melihat dengan mata kasar. Dari Ayah sehingga ke cucu(anakbuah)..
Kebiasaannya hujung tahun kami memang akan buat holiday iaitu hari keluarga dekat mana2 tempat. Pd ni dari kecik sampai la ketua bangka dah kawin ada anak penak pun still steady je tak ada apa jadi. Nak dijadikan cerita satu malam ni kami adik beradik dan anak buah pun kena 🤦🏻‍♂️
Read 39 tweets
Thread ini mengisahkan roomate, classmate dan juga collegemate.. Berlakunya Huru Hara paling terbesar di Asrama KPMBM.. iaitu seorang sahabat perempuan saya yang mengalami tekanan dalam hidup selepas Fizikal & Mentalnya diuji. “GHOST EYES”

Ini adalah THREADS 👳🏼‍♀️🧕🏼
AWAS!!!! Threads ini brkemungkinan akan di spam dgn gambar2 yg agak mengerikan based on story.... so kalau nak rasa feel dia.. baca semula waktu tengah malam....

Bagi yg lemah semangat & xbrkeyakinan untuk mmbaca thread ini bole tutup gmbr2 yg dipost 🙏 goodluck with ur soul👹
Okey di daftarkan ke kolej profesional mara bandar melaka pd tahun 2012.. Cuma berksempatan menghabiskan satu sem shj di kolej tu kerana sebab2 yg tertentu. Mula kelas sesi pengenalan dgn rakan sebilik dan juga rakan sekelas. Hostel yg kami menetap berada 2km xsilap dari tempat
Read 74 tweets
Ini adalah THREAD kisah benar berkaitan seorang rakan sekelas saya yang hampir dibawa oleh seorang lelaki

“BUNIAN” di BUKIT FRASER, PAHANG...

Ini adalah thread😰

#kheyamir
Thread ini akan dibuat pada jam 3 petang...

Saya akan kongsikan pengalaman yang cemas ketika bercuti bersama rakan2 kelas ke bukit fraser, pahang....

Ini kisah benar,

Jangan lupa ajak member yang mana student lagi tu baca ni.. mana tahu lebih berhati2 sebelum terjadi.... 😨🤦🏻‍♂️
Thread ini berkaitan dengan seorang rakan sekelas saya waktu belajar diploma dahulu iaitu seorang perempuan. Cantik tu memang cantik tapi sudah berpunya dah. Okey ini berkenaan geng kami satu kelas yang pergi bercuti satu hari je ke bukit fraser.
Read 67 tweets
Thread seperti yang dijanjikan ini ialah berjudul :

“AKIBAT MENUNTUT ILMU YANG SALAH” iaitu menuntut satu ilmu yang tidak berguru dan yakini ianya selamat dan berjaya.

Kisah ini benar dan sehingga kini masih tersangkut untuk diperbetulkan.

Ini adalah THREAD 😖
Kisah ini tentang rakan karib saya yang saya kenal dari kecil lagi sehingga sekarang. Main kejar sama2, main sorok2, konda kondi, rounders, main perang2 pakai pistol manik, tamia, gasing, penggemar film perang dan macam2 lagi lah. Geng cari berudu paling penting hahahahaha
Seorang sahabat saya ini dipanggil tok chai.. anak orang ada2, seorang yg pemurah dan tak pernah berkira langsung pasal duit atau apa. Dia seorang yg steady dan tak pernah masuk campur hal orang dan tak pandai bercinta 🤣 dari kecik sampai sekarang soal dia semua dlm poket aku.
Read 68 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!