Discover and read the best of Twitter Threads about #klimaatspijbelen

Most recents (2)

Beste mensen, er is geen significante zeespiegelstijging, geen globalwarming, ijsberen gaat ook prima mee, stikstofcrisis is ook verzonnen, etc.
U wordt allemaal gefopt en de gepeperde rekening volgt nog 😈


@GemeenteGouda
Conversation that Matters & de voornaamste fysicus Freeman Dyson van Princeton University, die zegt dat modellen een goed werk doen om ons te helpen het klimaat te begrijpen, maar ze doen een zeer slechte job om het te voorspellen.
Where are the experts now, who were prophesying 12-13 years ago the thinning & disappearing of Arctic Sea Ice by year 2015?
The Arctic Se Ice extent is now only 2.4% below the 1979-2019 average for January. That's well within 1 SD.
FAILED PREDICTIONS!
Read 35 tweets
Een draad over het #klimaat 🌏.

Omdat het debat wordt gedomineerd door ‘klimaatontkenners’ en ‘klimaatdoemdenkers’ wil ik het geluid van de ‘klimaatrealisten’ wat luider laten klinken. Ik merk ook dat mensen het verschil tussen het klimaat en het milieu ook erg lastig vinden. 👇🏻
Ik ga aan de hand deze draad wat ontkrachten en toevoegen aan de discussie. Ook vanwege nietszeggende termen als ‘voor het klimaat’. Wie is dat nou niet? Hoe kan je nou tegen het klimaat zijn? Het zou beter zijn als men voor biodiversiteit en voor een schoon milieu is!
Allereerst: het klimaat verandert, dat is een feit. Het probleem is dat men vooral data van de afgelopen 150 jaar gebruikt. Dus elk bericht dat in het nieuws komt met “de koudste dit”. “De warmste dat” etc is pas van sinds 't begin van de metingen. De aarde is ouder dan dat.
Read 27 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!