Discover and read the best of Twitter Threads about #lleida

Most recents (4)

1/ Diagrama de risc Regió Sanitària de #Lleida amb dades obertes @opendatacat. Fiable fins a 8 juliol. Recordem: hi ha retard 5-7 dies entre la presa de mesures i efectes. Es veu com, abans que les mesures del 4 de juliol tinguessin efecte, la situació va empitjorar molt.
2/ El DR de @BIOCOMSC1 té zones de color verd, groc i vermell, en funció de casos actius (eix X) que depenen dels casos diaris, i del creixement (eix Y). Quan entra en groc cal incrementar vigilància. Quan entra en vermell no és suficient vigilància epidemiològica. DR #elSegrià
3/ En vermell cal disminuir l'expansió de forma més important. No és gens senzill saber com s'ha d'actuar, però els retards entre presa de mesures i els seus efectes fa que quan els casos nous diaris creixen cal actuar per reduir el nombre de contactes.
Read 6 tweets
✈️ Han estat mesos d'investigació, llargues batalles amb els portals de transparència, i dies de comptar i recomptar. Finalment a @plantabaixatv3 hem posat llum als vols de deportació, els vols silenciats.

👇🏾 Això és el que hem descobert:
🇪🇺 L'agència europea de fronteres, @Frontex, va organitzar l'any passat 270 vols, que van tornar 8.744 ciutadans estrangers als seus països de naixement.
🌐 D'aquests 270 vols, 19 els va organitzar el govern espanyol cap a 8 països. Persones migrants d'altres nacionalitats mai no van ser deportades, perquè no hi ha convenis signats amb els seus països de naixement. La sort depèn d'on hagis nascut. Com sempre.
Read 12 tweets
Igual que el 🌊#TsunamiRepressiu té noms i cares (Buch, Grande-Marlaska, Batlle, Torra, Pedro Sánchez), aquelles persones que el pateixen també. Pallisses, tortures, detencions...

Obrim aquest fil per recopilar aquells casos que les famílies han denunciat públicament.
⤵️⤵️⤵️
⛓️La jove Xènia de Caldes de Montbui, va ser apallissada i detinguda divendres 18O al carrer Jonqueres.

Ara mateix està empresonada al centre penitenciari de Wad-Ras.

ℹ️ naciodigital.cat/naciogranoller…

⛓️Els joves David i Àlvaro de Parets del Vallès van ser detinguts pels Mossos la matinada de dijous 17O a divendres al carrer Aragó dins de les rondes de detencions indiscriminades dictades pel #CECOR.

Des d'ahir estan en presó preventiva.

ℹ️sommollet.cat/noticia/49645/…
Read 10 tweets
Tengo preparado un estudio del mapa electoral, en el que voy a intentar explicar como se puede utilizar el voto útil para que el Tripartito de la Caverna NO consiga sumar los escaños suficientes para que España vuelva al S.XX…

Podeis participar en un debate sobre el #VotoUtil
El exito del #VotoUtil para impedir que el #TripartitoDelaCaverna , tiene como condición indispensable que la PARTICIPACIÓN supere el 80%. Con una participación inferior se revalidaria, con toda seguridad, a escala nacional el Gobierno Andaluz de las 3 Derechas…
En España, hay 52 circunscripciones electorales.Dos de ellas con un sólo escaño en juego,Ceuta y Melilla, en el que el #VotoUtil cobra una importancia vital,al igual que en las provincias con menos de 6 escaños en juego. Iré, provincia por provincia desgranando las posibilidades.
Read 271 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!