Discover and read the best of Twitter Threads about #llibertatpresospolitics

Most recents (15)

Sabeu què és el Tribunal de Cuentas? Jo ho vaig aprendre ahir, gràcies a les trobades per reclamar la #llibertatpresospolitics q l'@ANC_Cardedeu organitza cada dilluns. He demanat de compartir-ho en un FIL que considero imprescindible. 👇🏼👇🏼FIL👇🏼👇🏼
El Tribunal de Cuentas ha imposat una fiança de 4’1 M€ a membres i alts carrecs del govern Puigdemont per 1-O, tot i q el ministre Montoro va jurar que ni 1€ havia anat a parar al referèndum (ja que la Generalitat estava completament intervinguda).
Però, què és realment el Tribunal de Cuentas? És l'organisme que fiscalitza la comptabilitat de partits i organismes públics.
De fet no és un Tribunal ja q els seus membres no han d ser jutges. Són 12 consellers nomenats pel Congrés i pel Senat, per exercir 9 anys, prorrogables.
Read 10 tweets
Sehr geehrte Frau Bundesministerin @katarinabarley, wir teilen Ihre Freude über den 09.05., der immer das Ende des finstersten Kapitels der deutschen Geschichte sein wird. Sicher für viele ein Grund zu feiern in Europa. Leider nicht für alle.👇👇
Vielen von uns ist nicht wirklich zum Feiern zumute, denn auch heute war Verhandlungstag am obersten Gerichtshof in Spanien, in einem Prozess #Judici1O , der nicht stattfinden dürfte und eine Schande für die EU ist. Wir bitten Sie daher kurz um Ihre geschätzte Aufmerksamkeit.
Warum Sie? Sie haben uns nach der Entscheidung des OLG Schleswig-Holstein zum Auslieferungsverfahren von MHP Puigdemont mit ein paar Bemerkungen kurz hinter die 'diplomatische Fassade' blicken, aufhorchen und hoffen lassen. sueddeutsche.de/politik/freila…
Read 12 tweets
El 22 de gener s'emportaran els presos polítics a Madrid. Fa unes setmanes l'advocada de la Carme Forcadell @OlgaArderiu va explicar al FAQS el tracte ignominiós que rebran els presos quan comenci el judici. Us ho comparteixo perquè tothom ho sàpiga. Feu RT siusplau! [FILET] 👇
Els traslladaran a una presó de Madrid. Els faran llevar a les 5 del matí per portar-los al judici amb furgones, emmanillats. Els faran esperar als calabossos fins que els cridin. Els donaran un entrepà per dinar.A la nit, els portaran altre cop a la presó, fins les 5 de l'endemà
Aquest serà el dia a dia dels nostres presos polítics mentre duri el judici, que es pot allargar setmanes. Deixarem que se'ls emportin, sense fer res de res? Deixarem que tractin els nostres consellers com uns criminals?
Read 6 tweets
En el portal de Belén,
Hay farlopa, hierba y tripis,
Arrimadas y Rivera
Y un camello medio hippy.

Droga, droga, droga, somos ciudadanos, droga, droga, droga, tráenos unos gramos.

👇Hilo

#FemXarxa #FelizDomingo
#25NFeminista #FelizLunes
En el portal de Belén,
Hacen rulos los drogatas,
Pa' meterse unas rayas,
Y volverse muy muy fachas.

Droga, droga, droga, somos ciudadanos, droga, droga, droga, tráenos unos gramos.
👇

#FAQSpeldarrereTV3 #25DIC #villancico #MarcaEspaña #FelizMartes #NiOblitNiPerdó
Un gramito se ha caído,
Y en el suelo no aparece,
Un yonqui se la ha metido,
Y su rostro resplandece.

Droga, droga, droga, somos ciudadanos,
droga, droga, droga tráenos unos gramos.

👇

#Independència #Llibertatpresospolitics
#FemRepublica #FemPais #26Nov #Felizmiercoles
Read 4 tweets
Esmorzars contra el Règim del 78 a Brussel•les amb en @valtonyc. Que els hi quedi clar que #NoCallarem, que no insisteixin!
Migdia ponentí-pirinenc a la @delgoveu amb la @MeritxellSerret. Volem que tornin a casa ella i tots els exiliats i exiliades.
Tarda per la defensa de drets i llibertats amb @KRLS @toni_comin @MeritxellSerret i @PuigGordi. Que comenci la tardor #LlibertatPresosPolítics
Read 4 tweets
Que Cs repeteixi mil cops una mentida per convertir-la en veritat ja no funciona. Fan tanta pena que la seva desesperació és perillosa.
No us preocupeu per les calúmnies de la premsa del Règim. Sempre ha estat així. En l'operació d'Estat contra la dissidència política són un necessari tentacle propagandístic més.
Busquen violència amb la impunitat de la ultradreta i els cossos de seguretat de l'Estat. Que trobin fermesa republicana. L'objectiu és un, no l'abandonarem mai. Construïm enlloc de destruir.
Read 5 tweets
Els llaços grocs i les pancartes de #LlibertatPresosPolítics els de Cs les treuen per vergonya de que els hi recordem que són innocents. I allò que fa vergonya, s'amaga. Això o els treuen per odi. I aquí ja parlem d'altres coses més perilloses i irresponsables.
I quines vides més tristes i buides les d'aquells que odien comparades amb les d'aquells altres que hem vingut a parlar de vida.
Sense deixar de plantar cara, sense oblidar les i els #LlibertatPresosPolítics, cal tornar a parlar de #República. És així com guanyem.
Read 3 tweets
[FIL]
Dissabte a Alcalá-Meco la @ForcadellCarme estava plenament conscient de que les presons són presons arreu. Reivindicava que l'acostament és un dret. I que no deixem de cridar #LlibertatPresosPolítics (1)
Hi ha 3 motius que feien estar contenta a @ForcadellCarme davant la perspectiva del trasllat a una presó catalana. És resumeixen en: identitat, llengua, família (2)
Identitat: recuperar el seu nom i que deixin de dir-li Carmen. No ho fan amb mala intenció, però jo sóc Carme, diu @ForcadellCarme. Som qui som també per com ens diem. Arrels sempre. Aquí ebrenques (3)
Read 6 tweets
CHRONIQUE D’UNE BELGE À LA MANIFESTATION À BARCELONE POUR LA LIBERTÉ DES PRISONNIERS POLITIQUES. (Fil)
14 avril: Sous un ciel assez prometteur, chose plutôt rare en Belgique, je démarre de chez moi vers l’aéroport. J’ai un drôle de sentiment... 👇
À 1400 kms de chez moi, une famille catalane, que je ne connais que par Twitter, m’attend. Cette sensation que vous éprouvez lorsque vous savez que vous allez vivre quelque chose d’exceptionnel m’a submergée. J’ai fait connaissance avec Pat et JP, un couple charmant! 👇
Ils m’ont accueillie comme si l’on était des vieux amis. Le stress, que j’avais pu sentir, s’est tout de suite évanoui en apercevant leurs visages souriants. Leur maison m’a été ouverte sans problème, je me suis sentie comme chez moi. Au soir, la découverte d’un super restaurant.
Read 9 tweets
El Tagesschau,el telediario de la 1ª cadena de la TV pública de Alemania,el informativo de mayor audiencia del país,abre su boletín de las 17:15h con la gran manifestación en Barcelona x la #LlibertatPresosPolitics catalanes y la vuelta de los exiliados. #UsVolemACasa #Katalonien
El Tagesschau de las 20:00h:

1⃣Siria
2⃣Multitudinaria manifestación #LlibertatPresosPolitics #UsVolemACasa en Barcelona.

En el pantallón del estudio aparece en la apertura una gran estelada.

#Alemania #Katalonien
El "asunto interno" @marianorajoy.
Read 4 tweets
Aquests dies, la meva filla ha estat fent un treball sobre la Generalitat.
Tenir fills té aquesta sort : que aprens coses cada dia.I,estudiant els presidents, he descobert un personatge d'allò més C'urióS. A veure si endevineu a qui s'assembla! #LaHistoriaEsRepeteix
Obro fil 👇
La Generalitat (institució del S.XIV) és el parlament més antic d'Europa, 6 segles abans del Campechano Primero. Al treball, la meva filla tbé ha explicat q en @krls Puigdemont és el president actual, que és el 130è, i q està exiliat per motius polítics. #AdoctrinantATope
Pero anem al tema. Repassant la Mancomunitat m'he trobat a l'Alfons Sala i Argemí. El coneixíeu? No? Jo tampoc. Us el presentaré, i m'heu de dir a qui us recorda. Va néixer a Terrassa l'any 1863. Va ser el darrer president de la Mancomunitat (de 1924 a 1925).
Read 11 tweets
Avui ha cremat oficines de la seu central de @bomberscat. Obrim fil, perquè la cosa potser és més seriosa del que sembla. 👇
Des l'inici del procés i especialment a partir de l'1 d'octubre, els bombers catalans estem en el punt de mira de l'espanyolisme i de l'estat espanyol, pel nostre posicionament a favor de la democràcia i de la llibertat.
Aquell mateix dia la Guàrdia Civil va agredir sense cap contemplació a bombers que protegien la ciutadania.
Read 16 tweets
Sabeu per què Forn podria estar a la presó? Per la gestió dels atemptats de l'agost i la informació que té com a Conseller d'Interior sobre què va passar realment. OBRO FIL. #6mesos
1. Hi ha una guerra interna al PP entre Soraya i Cospedal. Soraya va ser responsable de l'Operació Catalunya amb Fernàndez Díaz, però ara Interior és de Zoido. Famílies peperes: Zoido és Arenas, i aquest és Cospedal. Aquí @publico_es ho explica: publico.es/politica/nueva…
2. Zoido reemplaça els comissaris, inclòs el protagonista de l'agost: José Luis Olivera, q va treballar a l'ombra x Villarejo a #OperacióCatalunya. Director del CITCO, el centre d'informació sobre terrorisme que hauria d'haver advertit a Mossos sobre l'imam. Per què no ho va fer?
Read 12 tweets
0. Va quedando atrás el momento psicológicamente más difícil de los últimos meses. Semanas donde la república no se ha visto y lo único importante que pasaba era el tiempo en casa de los ausentes. Pero llega la campaña y la cita clave del 21D subirá el ánimo. Va largo, disculpen.
1. #HolaRepublicaCatalana aquí dejo este MANUAL DE CAMPAÑA de andar por casa, guía para debates, para convencer indecisos, abstencionistas y otras hierbas. Para el cuerpo a cuerpo en el curro, el aula, el bar...para ese cuñado del Espanyol. Cositas que conviene saber y decir.
2. Como declaración de principios convendrá dejar caer, mejor solo una vez pues lo importante siempre es el futuro, que las elecciones son ilegítimas, más aún con candidatos en la cárcel y en el exilio. Se aceptan solo como la manera de medir fuerzas de una vez por todas.
Read 68 tweets
1) Aquesta tarda he sortit a passejar pel meu poble i el de l’Oriol Junqueras, Sant Vicenç dels Horts, per veure l’encartellada.
2) Portava ja força camí veient cartells amb les cares dels consellers. Però una cosa m’ha començat a estranyar: cap era de l’Oriol.
3) Primer he pensat en la casualitat però m’hi he començat a fixar: ni un en tot el poble. I aleshores ho he entès i m’he emocionat.
Read 5 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!