Discover and read the best of Twitter Threads about #marchena

Most recents (2)

Durante el #JuicioProcés declararon agentes de la @guardiacivil sobre diversos registros, como por ejemplo el efectuado en la Consejería de Exteriores de la Generalidad.

#LaSilenciosaCat
#JuicioProces
A raíz de la declaración de uno de los agentes, la defensa de #Forcadell quiso “deducir testimonio” (mentir durante el juicio) sobre uno de los testigo: un guardia civil.

Analicemos toda la secuencia completa en los vídeos de este HILO. 📽️
👇🏻

#juiciodelproces
#JuicioGolpistas
La sorprendente declaración del #GuardiaCivil causó estupor en la Sala. Todos miraron a #Forcadell, que negaba con la cabeza mientras los abogados de la defensa sonreían entre incrédulos e indignados.

#JuicioProcés
#juiciodelproces
Read 15 tweets
Comença el testimoni de @vongruenberg al #JudiciProcés "Conec a alguns dels acusats. Sóc neutral i polític i m'interessa molt el que passa a Catalunya i a Espanya". "Sóc jurista a Alemanya" #JudiciDeLaVergonya

Patirem amb l'intèrpret. No ho està traduïnt tot exactament.
"Sóc membre de l'UNHR, de l'organització de l'#ONU per als refugiats, i he viatjat diverses vegades a Catalunya perquè m'interessa la situació i també per als refugiats. Vaig ser diputat escollit per àmplia per Bonn i des dels 70 estic molt implicat en política"
"Sempre m'he interessat per les qüestions internacionals, des dels 70, i especialment per la #democràcia a Espanya a través d'amics que hi van participar creant el PSOE, sindicats i la Constitució que avui és objecte d'aquest procés. M'hi sento compromès per això"
Read 34 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!