Discover and read the best of Twitter Threads about #maskit

Most recents (3)

1/ #SARSCoV2 leviää #Aerosol viruspartikkelien avulla joita uloshengittää tartunnansaanut. Haluat välttää näiden partikkeleiden sisäänhengitystä (🦠partikkelimäärä⬇️). #Vuosikymmenien_tutkimus kertoo seuraavien keinojen laskevan sisäänhengittämiesi aerosolpartikkeleiden määrää:
2/ #Maskit: mitä korkeampi laatu ja mitä parempi istuvuus kasvoilla, sitä vähemmän sisäänhengität itse aerosolpartikkeleita joita tartunnansaanut uloshengittää yhteiseen hengitysilmaanne. Tämä ei ole rakettitiedettä.

Aerosol voi ilmaleijailla tunteja.

pnas.org/content/118/4/…
3/ #Ilmastointi: Mitä tehokkaampi ilmastointi ja #Tuuletus, sitä vähemmän ilmassa on aerosolpartikkeleita joita tartunnansaanut/-neet hengittävät yhteiseen, jaettuun sisäilmaanne. Näin sisäänhengität viruspartikkeleita itse vähemmän. Tämä ei ole rakettitiedettä, vaan simppeliä.
Read 8 tweets
Koitanpa selittää miksi opetushenkilöstö alkaa uupua koronaan ja systemaattiseen etäkoulun mollaamiseen, lienee semanttisesti reilua puhua myös nojatuoliopettajista nojatuoliepidemiologien rinnalla. Ketju 1/x #koulu #opehommat #koronafi #maskit
Opet haluavat tehdä työnsä aina parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajan työ on ihmissuhdetyötä, josta on vaikea tehdä etänä ainakaan alemmilla luokilla, mutta ylemmillä luokilla mahdollisuudet paranevat selvästi ja asiassa on myös tärkeä pedagoginen tulos 2/x
Opet kyllä tuntevat oppilaansa ja pystyvät hyvin nimeämään kaikki ne, joihin etäopetuksessa pitää kiinnittää huomiota tarkasti ja joiden saavuttamiseen pitää kiinnittää tarkkaa huomiota. Koulu ei kuitenkaan voi milloinkaan korvata muuta koko perheelle annettua tukea. 3/x
Read 23 tweets
1/4 Kuten olen tuonut esille, #STM valehtelee Kiinasta tuoduista kirurgisista maskeista (suu-nenäsuojus) väittämällä, että ne soveltuvat #hoivakoti'in ja #kotihoito'on, vaikka eivät sovellu sairaalaan.
2/4 Ei ole erikseen maskeja sairaalaan ja muualle, vaan lähtökohtaisesti #maski joko suojaa tai sitten ei. HVK on julkaissut #VTT:n tekemät #testit maskeista ja hengityssuojista.
3/4 #Kiina'sta tuoduista, #VTT:n testaamista maskeista #maski nimeltä "Face Mask Truworths" päästää läpi hiukkasista yli 1/3 osan!
Read 4 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!