Discover and read the best of Twitter Threads about #middenoosten

Most recents (2)

1/

Zielig hè, dat pageboren baby'tje dat werd gered onder het puin vandaan, met de navelstreng nog vast aan haar overleden moeder ...

#Syria #aardbeving #MiddenOosten

theguardian.com/world/2023/feb…
2/

... terwijl elders boven hetzelfde gebied Assad nog even wat meer verwoesting over de bevolking uitstortte door er nog wat bommen op te gooien. Heeft het nieuws hier niet eens gehaald.

#Syria #aardbeving #MiddenOosten

middleeasteye.net/news/syria-ear…
3/

Maar denkt iemand nog wel eens terug aan Assad en zijn chemische wapens tegen de Syrische bevolking en de "rode lijn" van Obama? En dan niet een keertje, maar keer op keer?

#Syria #aardbeving #MiddenOosten #burgeroorlog
Read 18 tweets
[1] De christendemocratische #ÖVP van Sebastian Kurz werd de grootste partij bij de verkiezingen in #Oostenrijk op 15 oktober 2017. Maar ook de rechtse #FPÖ van Heinz-Christian Strache, de Oostenrijkse evenknie van de #PVV, boekte verkiezingswinst. telegraaf.nl/nieuws/812684/…
[2] Strache (#FPÖ) en Wilders (#PVV) hebben al langere tijd goede banden. Samen met o.a. Front National (#FN) van Marine le Pen en vormen FPÖ en PVV de #ENF-fractie in het Europees parlement.

nieuws.nl/algemeen/20130…

europa-nu.nl/id/vjutef4bpfw…
[3] Na de verkiezingen deed #Kurz wat hij moest doen: hij formeerde een rechts kabinet van #ÖVP en #FPÖ, in het belang van #Oostenrijk.
Read 16 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!