Discover and read the best of Twitter Threads about #morib

Most recents (1)

3 hari aku bermalam kat Port Dickson, ada gambar menarik dan satu kejadian tak diingini jadi. Malam sikit aku share.
3 hari 2 malam to be exact. Aku sampai kat PD dan gerak dari JB hari Rabu. Sampai dah almost pukul 6. Tapi before that aku memang dah pergi site visit pun untuk buat program kat sana.
Hotel pertama yang pergi memang aku rasa tak disenangi. Macam ada vibe ‘benda’ tu tak suka aku. Aku masuk je kat lobi hotel masa site visit tu dah meremang. Masuk tengok bilik dah rasa semacam. Tapi nasib baiklah tak jadi buat kat hotel ni.
Read 30 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!