Discover and read the best of Twitter Threads about #nachtdienst

Most recents (2)

Een alles behalve slaapverwekkend nachtdienst draadje ⤵️ dat niet perse gaat over werken in de nachtdienst, maar ook over slapen, eten, en bewegen. Bijna 16% van de beroepsbevolking (zorg, industrie, vervoer etc) werkt tijdens nachtelijke uren, maar hoe gaat dat nu eigenlijk?
Wordt er voldoende aandacht besteed aan "hoe met onszelf om te gaan" tijdens deze diensten? Ken je je eigen valkuilen? Hoe laat is jouw nachtelijke dip? Hoe voorkom je die dip en wat doe je ertegen als hij er toch keihard inklapt? En wat gebeurd er dan met jou?
Mijn nachtdienst dip:
Read 16 tweets
Deze nachtdienst zit er bijna op. Dit is mijn eerste pauze moment. Even een beker water en wat fruit.... de volgende patiënt wordt zo binnen gereden #endoor #COVID19 #nachtdienst #3opnames #buikligging #intubatie #oplijnen
Het was een bewogen dienst waarbij we tussen het inbrengen van diverse tubes en lijnen soms even stilzaten, naast de patiënt. Korte pauzes van de activiteiten waarbij we de patiënten kamer niet verlaten. Deze mandarijn vond in onderweg naar de medicijnruimte #heerlijk
Tijdens de nachtdienst eten wij normaal altijd eiwitverijkt. Onze baas voorziet hierin. Echter soms moet die (bijv) salade met kip maar even wachten tot na de dienst 😅 dan is het zo ineens 6.00 zonder dat je het doorhebt.
Read 5 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!