Discover and read the best of Twitter Threads about #nioblitniperdó

Most recents (6)

A risc de semblar un bufanúvols m’agradaria fer un enfilall defensant els anys del Procés.
No us espantéssiu pas, soc on era: emprenyat amb les traïcions.
Tanmateix, si no recuperem el record, ens l’escriuran les Locascios, les Albiachs, els Rufians i l’Artur Mas. I no. 👇👇👇
Durant aquells anys vaig ressuscitar a la política de carrer. Curiós, perquè ni tenia temps ni ambició personal. Però des de les consultes vaig tenir el privilegi de treballar quan podia en el moviment, que creia era, d’alliberament nacional.
Aquestes coses no surten de franc, ni familiarment ni empresarial, però la causa s’ho valia. I posant temps, esforç i quatre coses més, vaig poder viure aquell esperit patriòtic al costat de gent que ara puc dir que han esdevinguts amics. Primera cosa positiva.
Read 17 tweets
Foment del Treball ha tornat avui a fer el que ha fet des del dia que va ser fundat: enviar un missatge a Madrid conforme vetlla per tal que la laboriositat dels catalans no quedi estroncada per la reivindicació política, i així col·laborar en el projecte anomenat Espanya. 👇
És la missió que Foment ha vingut fent des de que Espanya és la finca dels Borbons. Amb més o menys traça, i més o menys èxit, Foment ha estat el garant de l’adhesió de les elits catalanes als règims espanyols, bescanviant pau social catalana per Lleis i prebendes castellanes.
Si repassem la història de Foment, veurem que la institució es va passar el XIX intentant construir un estat modern espanyol, que respongués als interessos dels industrials catalans. Polítiques proteccionistes i colonials, a canvi de mantenir el país sota control.
Read 13 tweets
Fa #3anys no vaig dormir per assumir la tasca que em tocava. L'#1O vam guanyar entre tots un referèndum que les institucions havien creat com a símbol i els ciutadans lliures catalans el van elevar a la realitat, executant amb èxit de l'autodeterminació de #Catalunya.
El resultat però l'han venut els dirigents com a moneda de canvi per poder mantenir els seus llocs, però després de vendre's l'oportunitat guanyada també els hi pendran la seva estimada posició. #1O #NiOblitNiPerdo
Caldrà tornar a repetir aquell moment de força però tenint aquest cop al davant qui vulgui executar l'independència i no vendre-se'la.
#1O #1Oct #NiOblitNiPerdo
Read 3 tweets
No ens poden treure l’autogovern perquè no en tenim. La Generalitat no pot legislar res de substancial, només pagar serveis públics sota permís temporal espanyol. La seva existència només legitima el Règim del 78 i la unitat de Espanya.

👇
No ens poden treure el Parlament, perquè un Parlament on si parles de tot engarjolen la Presidenta 11 anys i mig no serveix per a res. La seva existència només serveix de plató de televisió als enemics de Catalunya i justificar-los.
No ens poden treure el dret a vot perquè el nostre vot ja no serveix de res encara que guanyem a les urnes. Deixen votar l’Estatut i se’l carreguen, deixen votar JxSi i no els permeten aplicar el programa, deixen triar Puigdemont i no el deixen ser President ni Diputat Europeu.
Read 11 tweets
Frente Nacional Identitario - a Spanish far-right organisation with links to Fascist and Nazi groups across Europe - allowed to march to Catalonia's parliament square to celebrate the 80th anniversary of the fall of Barcelona to Franco's forces.
publico.es/espana/atentad…
Always a warm welcome when the Fascists and the Nazis come into town
Via Laietana
#Barcelona #antifascist
Plaça Sant Jaume
#Barcelona #antifascist
Read 10 tweets
En el portal de Belén,
Hay farlopa, hierba y tripis,
Arrimadas y Rivera
Y un camello medio hippy.

Droga, droga, droga, somos ciudadanos, droga, droga, droga, tráenos unos gramos.

👇Hilo

#FemXarxa #FelizDomingo
#25NFeminista #FelizLunes
En el portal de Belén,
Hacen rulos los drogatas,
Pa' meterse unas rayas,
Y volverse muy muy fachas.

Droga, droga, droga, somos ciudadanos, droga, droga, droga, tráenos unos gramos.
👇

#FAQSpeldarrereTV3 #25DIC #villancico #MarcaEspaña #FelizMartes #NiOblitNiPerdó
Un gramito se ha caído,
Y en el suelo no aparece,
Un yonqui se la ha metido,
Y su rostro resplandece.

Droga, droga, droga, somos ciudadanos,
droga, droga, droga tráenos unos gramos.

👇

#Independència #Llibertatpresospolitics
#FemRepublica #FemPais #26Nov #Felizmiercoles
Read 4 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!