Discover and read the best of Twitter Threads about #nooitmeerlockdown

Most recents (5)

1/4
Wat veel onderzoekers en critici zoals @CarlaPeeters3 al twee jaar lang probeerden uit te leggen lijkt nu langzaam door te dringen in de "reguliere" media.

Helaas heeft hun geroep in de woestijn geen waarschuwing mogen zijn, maar is het kwaad al geschied.
2/4
Wereldwijd wordt nu langzaam duidelijk wat de coronamaatregelen écht hebben betekend voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen en jongeren.

We hebben nu te maken met een groep die is toegetakeld door gekoezen en tot op de dag van vandaag, verdedigd beleid. Image
3/4
Wij hebben als jongeren in het mondkapjesparadijs van @MinVWS voorzichtigheidsschade opgelopen die we met een open debat, respect voor het kritische geluid en ook het doorbreken van onze eigen stilte hadden kunnen voorkomen.
Read 4 tweets
Ab Osterhaus speelt een vies spel, en het irriteert me mateloos.

Het is polariseren (stofzuigers) en het is wijzen naar jongeren (klein deel). Weet niet wat erger is.

#NooitMeerLockdown

Experts: op korte termijn is lockdown verstandig

telegraaf.nl/t/1727979610/ via @telegraaf
inmiddels zijn 62% van de jongeren 12-15 jaar gevaccineerd. 16-18 jaar: 70%.

Met je "een klein deel"

Gevaarlijke vent!
Nee, we laten ons niet nog een keer een #Lockdown in rommelen.

Ik heb me niet laten vaccineren hiervoor!
Read 8 tweets
Vanaf half september is het vrije en tolerante Nederland definitief verleden tijd. Dan stelt het afgetreden kabinet de CORONAPAS VERPLICHT voor vrijwel alle binnenruimten en zelfs terrassen (1). Terwijl daar GEEN ENKELE MEDISCHE NOODZAAK voor is. (1/5) telegraaf.nl/nieuws/2121381…
Dit is het GROOTSTE SCHANDAAL VAN ONZE TIJD en we moeten hier MASSAAL tegen in opstand komen. Want het gaat nooit meer weg. De testmogelijkheid zullen ze later schrappen, net als in Engeland en Duitsland (2), en de geldigheid van je vaccinatie QR-code wordt zes maanden, net (2/5)
als in Israël (3). Na zes maanden ben je weer ‘ongevaccineerd’. Ieder half jaar moet je een nieuwe prik om nog ergens binnen te komen. De antistoffentest erkennen ze niet (4). Het is ongelooflijk dat de media dit zomaar laten gebeuren. Er is nu GEEN NOODSITUATIE met corona. (3/5)
Read 5 tweets
Volgens Biofysicus/Nobelprijswinnaar Michael Levitt zit CBS zo'n 50% te hoog qua 'oversterfte'. De berekeningen van het RIVM (ruim 17.000 overlijdens 'met' covid in 2 jaar) zijn daarmee kloppend. En als je 'aan covid' selecteert is dat slechts enkele 100-den.

#NooitMeerLockdown
Heb dit eerder gedeeld, maar nog een x kan geen kwaad. Covid is en blijft vergelijkbaar met 'n zwaar griepvirus. Heel naar, er overlijden mensen, maar heel uitzonderlijk is het niet. In 1999/2000 overleden er meer mensen aan griep dan in 2020 aan covid. In 2018 ongeveer evenveel.
En voor de mensen die hier weer aan twijfelen, het wordt volledig beaamd door Jaap van Dissel.
Read 3 tweets
Vers blog:

'Top 16 van feiten over covid die de media niet melden /
De media hebben de sleutel in handen voor het einde van de crisis'

Aan de kritische rol heeft het de media 1,5 jaar ontbroken. Nu is het moment om daar verandering in aan te brengen.

hansvantellingen.nl/blog/2021-07-2…
‘Laat dat virus gaan. Weinig mensen worden er nog serieus ziek van. Zeker de jeugd niet. Maatregelen vertragen juist. Maar lossen niets op. Alles kan open. Alles.’

#NooitMeerLockdown
‘Eenieder die nu nog pleit voor lockdowns/coronamaatregelen, heeft óf geen inzicht in de feiten (er sterft praktisch niemand meer aan covid) óf heeft een grote hekel aan mensen, menselijk gedrag en de mensheid.’
Read 6 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!