Discover and read the best of Twitter Threads about #nytonpakko

Most recents (2)

No niin. Kävin Jakobin painia sen suhteen, menenkö marssille. Lopulta tulin siihen tulokseen, että en. Mulla ei ole varaa siihen. Oon niin fakkiutunut mun toiveisiin, tarpeisiin ja haluihin, että sadan euron tulonmenetys tuntuu ihan ylitsepääsemättömältä. En pystynyt lähtemään.
Tää päätös tuntuu pahalta. Samaan aikaan mä vaahtoan pitkin internetiä siitä, miten galaksit räjähtää ja Keinonen laskeutuu, en kykene ottamaan satasta takkiin, jotta voisin kantaa korteni kekoon. Sitten Tolkun-Olli mun olkapäällä supisee, että äläs nyt, sä teet jo tosi paljon.
Aktivisti-Olli toisella olalla huomauttaa, että joo, mutta et vielä likimainkaan tarpeeksi. Okei, sä oot väsynyt, sairas, kiireinen, stressaantunut. Silti sulla menee ihan älyttömän paljon paremmin kuin monilla. Kyllä sä voisit vähän enemmän tehdä. Mitä sä voisit? Mieti!
Read 27 tweets
Mitä ilmastokriisin ja ekosysteemiromahdusten takia Euroopassa pitäisi tehdä? 0/

#ilmastokriisi #nytonpakko #hallitus #EU2019FI
EU laajuisesti pitäisi asettaa nouseva ETS pohjahinta. Vaikuttaisi paremmin kun olisi korkeampi kuin nykyinen hinta, ja etukäteen sovittu pohjahinnan nousu antaisi ennustettavuutta.
50€/t +5€/t vuosittain. 1/
Kaikki myymättä jääneet päästöoikeudet mitätöitäisiin ja sen verran vähennettäisiin tulevien vuosien osalta samalla (ts. ei voi kasvaa y2y sen takia, että seuraavana vuonna myytäisikiin kaikki oikeudet). 2/
Read 27 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!