Discover and read the best of Twitter Threads about #oikeusvaltio

Most recents (4)

Klo 18.48 pääsemme takaisin @MolariJuha'n vainokäräjien saliin, kun salaiset #terveystiedot:ja käsittelevät osuudet on #salaisina käyty.

KETJU kuvan alla. Image
Todistajaksi tulee Jantusen kustantaja #Otava'n kustantaja Noora Al-Ani. Oli 2015 kirjamessujen aikaan vastuussa Jantusen #Infosota -kirjan messuesittelystä.

Jantunen pyysi Al-Ania tiedustelemaan turvajärjestelyistä Kirjamessuilla, kun Molari oli kirjoittanut #KirvesBlogi'n.
Al-Ani oli myyntipäällikkö #Otava'lla 2015. Hän oli ollut pitkään kirja-alalla eikä pidä Molarin blogitekstiä kirja-arviona, koska siinä mentiin kirjailijan henkilöön kritiikissä.

#Mediahuomio Infosota -kirjalla oli aika iso.
Read 23 tweets
#tphakijat #ihmisarvo #EIT
Vastoin parempaa tietoa Päivi Nerg puolustaa ja vähättelee #Migri'n vastuuta tuoreessa @kirkko_kaupunki-jutussa seuraavasti: "he olivat toimineet täysin lainmukaisesti ja sillä osaamisella, mikä heillä oli, Nerg sanoo." Mikä siis on pielessä tässä? 1/n
@kirkko_kaupunki #tphakijat #ihmisarvo #EIT
Päivi Nergin ajattelussa EITn langettava tuomiolla #Suomi'lle artikla 2 (#oikeuselää) rikkomisesta ei ole merkitystä, vaikka Ali tapettiin #Irak'issa viranomaistemme myötävaikutuksesta. #palautuskielto'a on rikottu useammin. 2/n
threadreaderapp.com/thread/1217336…
@kirkko_kaupunki #tphakijat #ihmisarvo #EIT
Vaikka monet tutkijat ovat selvittäneet, että #Migri'n kielteisten #turvapaikka'päätösten perustelut ovat mielivaltaisia, piiloutuu Nerg lain ja kv sopimusten taakse ikäänkuin virkamiehet eivät tekisi tulkintoja. Esimerkkejä: 3/n
Read 16 tweets
SUOMI PAKKOPALAUTTAA KABULIIN?
Afganistanilainen turvapaikanhakija on otettu säilöön käännytettäväksi maanantaina. Poliisi on perustellut säilöönottoa rikosepäilyllä. Saamiemme tietojen mukaan säilöönotettu oli asiassa uhri. Tp-asiassa on valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen.
Miksi poliisi hätiköi pyhinä kun #tphakija ei saa oikeusapua ja KHO on kiinni? Työntääkö poliisi uhria koneeseen ennen kuin tämä on saanut oikeutta? Tutkiko poliisi ettei käännytys riko palautuskieltoa? EIT-tuomion jälkeen sanottu ettei Alin tapaus saa toistua. Joko tämä unohtui?
Miksi #poliisi haluaa käännyttää kotoutuneen opiskelijan väärin tiedoin ja hätiköiden? Onko poliisi tutkinut nuoren tphakijan terveydentilan ja varmistanut että hän on saanut ravintoa ja nestettä säilöönoton jälkeen? Nuoren kunto on heikko. Toimiiko #oikeusvaltio näin?
Read 6 tweets
Perus- ja ihmisoikeudet ja niiden edistäminen iloksemme vahvasti #hallitusohjelma’ssa. Monet tavoitteemme hienosti mukana! Työtä on todellakin tehty paljon ja nyt vaikutukset näkyvät. Tässä ketjussa nopeasti keskeisimpiä #ihmisoikeudet havaintoja:
1. Hienoa, että ihmisoikeuksien järjestelmälliseen edistämiseen panostetaan: #hallitusohjelma'ssa mm. kolmas perus- ja ihmisoikeustoimintaohjelma, lainvalmistelijoiden ihmisoikeusosaamisen vahvistaminen sekä perus- ja ihmisoikeusvaikutusten arviointi. #ihmisoikeudet
2. #Hallitusohjelma'n mukaan kv. ihmisoikeussopimusten toimeenpanoa ja valvontaa edistetään ja vahvistetaan. Myös #oikeusvaltio'ta vahvistavia toimia löytyy useita. #ihmisoikeudet
Read 18 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!