Discover and read the best of Twitter Threads about #oostenrijk

Most recents (11)

1/6 Op 26 januari startte het Oostenrijkse Grondwettelijk Hof (VfGH) een herzieningsprocedure voor de verordening en stuurde een reeks vragen naar de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid. Vragen die tot nu toe absoluut taboe waren.

#Oostenrijk
reitschuster.de/post/game-over…
2/6
In detail wil het Grondwettelijk Hof weten of de ziekenhuisopname- en sterftecijfers alle besmette personen omvatten. De oude 'aan' of 'met' Covid vraag.
@BartMaes16 @annstrikje @rblommestijn @the_stinging @VegtDoor @waukema
3/6 Verder wil de VfGH een uitsplitsing van de Covid-doden en ziekenhuisopnames. Wat was de oorzaak van Corona? Waar alleen een zinloze "positieve" test? Hij vraagt ​​zelfs de leeftijden van de sterfgevallen en gehospitaliseerden!
Read 6 tweets
Alles is bewezen bedrog in de #coronazwendel en ook alle geproduceerde cijfers. Vanaf het begin.

Testcijfers van de zogenaamde teststraten zijn ook massief bedrog.
Het allemaal voor je percepties en illusies. Het #RIVM en #GGD hebben de taak de angstaanjaging te voeden. #FEIT
aantal coviddoden bijgesteld

➡️ pardon ❗

Bedrog en frauderen met cijfers.

Alle #coronamaatregelen zijn alleen maar gebaseerd op fraude en bedrog om je de #DigitaleEnkelband aan te meten.
Als je fraudeert, moet je blijven frauderen om de fraude te maskeren.

Read 5 tweets
#Omikron Nieuws & Cijfers

Over de ziekenhuizen in Engeland, de enorme piek in de wereldcijfers en de boosterprik voor skileraren.

1/15
In #Denemarken was gisteren een storing waardoor 60.000 testresultaten niet waren doorgekomen. Deze zijn vandaag toegevoegd en daardoor is er (nipt) een nieuw record aantal besmettingen gemeld. Het lijkt erop dat de grote groei er uit is in Denemarken.

2/15
Het aantal ziekenhuispatiënten is wel aan het stijgen met vandaag 229 nieuwe opnames. In de afgelopen 11 dagen is de bezetting opgelopen van 522 naar 794, een groei van ruim 50%.

3/15
Read 16 tweets
Oostenrijkse Groenen willen dat #Kurz stopt en dat zijn ÖVP een nieuwe kanselier levert. Zo nee, dan valt de regering. ‘Deze beschuldigingen wegen zwaar’, aldus Groenen-voorman Kogler. ‘De huidige kanselier is niet meer in staat te handelen’ #kurzgate tvthek.orf.at/profile/ORF-II…
Maar de ÖVP graaft zich in en zegt achter Kurz te staan. ‘Het is Kurz of de chaos’ zeggen kopstukken. In werkelijkheid heeft Kurz al zijn serieuze concurrenten uitgeschakeld en zijn er geen alternatieven. tvthek.orf.at/profile/ZIB-Sp… #kurz
Nog een stukje uitleg over Oostenrijk. ÖVP-minister Kösterler dreigt de andere partijen: als de regering valt, dan komt de FPÖ aan de macht. Feitelijk klopt dat, want zonder de FPÖ kunnen de Groenen en de progressieve oppositie geen nieuwe regering vormen. Check:
Read 17 tweets
Met deze vaccinatiegraad kunnen we de herfst niet ingaan.
Vaccinatiegraad <60j zou boven de 85% moeten zijn en voor >60j boven de 90%

Hoe zit dat hier? @BartMesuere @jorisvaesen

Bewerkte vertaling interview met @c_drosten 💐
‼️Massabesmetting v #kinderen: dat kun je niet maken‼️
…al was het maar uit VOORZORGSBEGINSEL. […]

In principe hebben we zekerheid nodig ivm wetenschappelijke data om de kinderen over te geven aan infectie en die data zijn er nog niet. 👉🏼Massabesmetting is dus uitgesloten.
#Kinderen hebben #school nodig. Hoe kunnen ze beschermd worden?
We moeten een manier vinden om scholen te laten functioneren, die niet leidt tot een exponentiële toename van het aantal besmettingen in deze onbeschermde leeftijdsgroep, …
@c_drosten @ProfHGoossens @MichiWagner4
Read 16 tweets
Heel Europa moet een voorbeeld nemen aan #Oostenrijk, dat de terroristische #Moslimbroederschap verboden heeft.
Zij zijn gevaarlijker dan IS en Al Qaeda, omdat ze de maatschappij infiltreren in maatpak en stropdas. Het zijn jihadistische fundamentalisten in een Trojaans paard.
De #Moslimbroederschap heeft toegang tot de media, academische wereld en politiek. Zij oefent daar invloed op uit en wordt gesponsord door machtige entiteiten. Maar de MB oefent ook invloed uit op #IS, #AlQaeda, #Hamas, ... Het is de moederbuik van deze jihadistische groepen.
De #Moslimbroederschap opereert in het Westen ‘extremely undercover’ met organisaties die een andere naam dragen en die geen zichtbare banden met het moederhuis hebben. Hun operatoren infiltreren buiten groepsverband ook individueel in overheidsdiensten, organisaties, ...
Read 8 tweets
FORSE toename bij de #kinderen van 29% - En maandag gaan de scholen 100% open, zonder bijkomende preventiemaatregelen.

Mag ik daar bezorgd om zijn?
@CarlvKeirsbilck @PedroFacon @ProfHGoossens @HarrySpoelstra @SGrielens @MichiWagner4 @DrZoeHyde @SDicht @PESCOV19 @DasUlrike
Extra maatregelen graag. Kijk naar de buurlanden zoals #Duitsland #Oostenrijk
Read 4 tweets
👉🏼 Leerlingen raken met het minste contact besmet omdat #B117 véél besmettelijker is

👉🏼 Proportioneel méér positieve cases bij leerlingen die als LRC werden bestempeld.

@sciensano tijd om #LRC/HRC te herzien nu scholen 100% openen?

@DasUlrike
@CarlvKeirsbilck @k_sienaert
#CLB twijfelt vaak níet om hele klas in quarantaine te zetten bij 1 besmetting.

Zijn er veel regionale verschillen in beleid CLB? @SGrielens
@DasUlrike @Tweedle65921973
Wat zijn onze bijkomende preventiemaatregelen voor de volledige opening van de #scholen op 10/5?

In #Oostenrijk, delen van #Duitsland en #Zwitserland grootschalige en regelmatige testing, #CO2meters en aandacht voor #luchtfilters
Read 4 tweets
NDR #CoronavirusUpdate Podcast 84 met @c_drosten en @KorinnaHennig.
"Niet op tests en vaccinatie rekenen!"

De #scholen waren dicht en daarom hebben we een vertragingseffect in de leeftijdscategorie van schoolgaande #kinderen. We hebben nu eenmaal goede data uit UK v rond Kerst.
We weten nu eenmaal dat het infectiegebeuren in #scholen toch een dragende, belangrijke rol meespeelt, zoals in andere leeftijdsgroepen, en twee weken pauze in #contactonderwijs zal zeker nog een effect hebben in DE.
Read 35 tweets
Er gaat niks boven reizen per trein, laat staan een stoomtrein.

Met @jenanmoussa per 106-jaar oude stoomtrein door Oostenrijk, waar het dus serieus sneeuwde.

Kort filmpje: (En ja, ik had m'n drone ook weer bij me. 😉)
Deze trein komt uit 1913, vlak dus voor het einde van Austro-Hungarian empire. De trein is gemaakt in Budapest en was bestemd voor Sarajevo dat toen nog deel uitmaakte van AustroHungary.
Volgens de koek-en-zopie-jongen aan boord heeft de trein jarenlang vanuit Sarajevo geopereerd. Locomotief zou 3 jr geleden opgeknapt zijn door de Oostenrijkers. Nu in gebruik voor speciale ritjes tussen Zell am See (skioord) en Krimml (watervallen), heen en weer ong 120 km.
Read 10 tweets
[1] De christendemocratische #ÖVP van Sebastian Kurz werd de grootste partij bij de verkiezingen in #Oostenrijk op 15 oktober 2017. Maar ook de rechtse #FPÖ van Heinz-Christian Strache, de Oostenrijkse evenknie van de #PVV, boekte verkiezingswinst. telegraaf.nl/nieuws/812684/…
[2] Strache (#FPÖ) en Wilders (#PVV) hebben al langere tijd goede banden. Samen met o.a. Front National (#FN) van Marine le Pen en vormen FPÖ en PVV de #ENF-fractie in het Europees parlement.

nieuws.nl/algemeen/20130…

europa-nu.nl/id/vjutef4bpfw…
[3] Na de verkiezingen deed #Kurz wat hij moest doen: hij formeerde een rechts kabinet van #ÖVP en #FPÖ, in het belang van #Oostenrijk.
Read 16 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!