Discover and read the best of Twitter Threads about #opvrijdag

Most recents (2)

Mijnheer Van Grieken (@tomvangrieken), op zaterdag kijk ik altijd naar #deafspraak #opvrijdag (@deafspraaktv). Dus keek en luisterde ik vanmorgen naar u. Misschien zal het u verbazen dat ik dit openlijk zeg: ik vind dat u gisterenavond goed op dreef was. Zeer goed zelfs. (1/7)
U vertolkte meningen die publiek mogen - en wat mij betreft zelfs moéten - worden vertolkt. Er zijn mensen die vinden dat u gisteren geen plaats had mogen krijgen aan tafel. Ik vind het omgekeerde: uitgerekend deze week moést u er zijn. (2/7)
Zonet nam ik een kijkje op de Facebook-groep 'als 1 achter jürgen'. Lang niet alles wat daar te lezen valt is weg te zetten als idiotie of verwerpelijk. De auteurs van wat er te lezen is collectief wegzetten als wappies of dwaalgeesten, is bijgevolg onzalig. (3/7)
Read 7 tweets
Zojuist ging ik @DitisdeDag @nporadio1 in debat met James Kennedy. Hier een draad met wat ik wilde zeggen, maar niet kon zeggen... 1/
Het ging halverwege mijn bijdrage mis omdat een freelance sukkel bij @desmetstudios (bezig met de opname van #OpVrijdag, jaja, op WOENSDAG dus hè - oplichters, maar goed) mijn schuif dichttrok.

Rustig aan dus mensen, het was géén institutionele sabotage deze keer! 2/
Het debat ging over het hoogst opmerkelijke statement van James Kennedy als decaan van @UCUtrecht. Hier te lezen: uu.nl/en/news/statem…. Samenvatting: de UCU verdedigt kritiekloos Black Lives Matter, keert zich tegen racisme en discriminatie - ook waar niet aangetoond - en..3/
Read 17 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!