Discover and read the best of Twitter Threads about #pampus

Most recents (2)

| #draadje | Pampus sluit zich aan bij @wemakethecity ​festival en neemt je zondag 23 juni op sleeptouw voor o.a. een duurzame rondleiding over het eiland. Echt een unieke kans om hierbij te zijn en – ons kent ons – het kost maar een prikkie!

📷 Tiny Pampus World by @wdejager
Dit keer geen verhalen over het beroemde gezegde of over de militairen die klaar waren voor de vijand die nimmer kwam... Wel krijg je in kannen en kruiken te horen over hoe we bewust bezig zijn met een schone en mooie toekomst.
#wemakethecity

📷 Pampus Island by @mrperezident
We tonen je hoe het koesteren van erfgoed hand in hand kan gaan met hypermoderne plannen om tot een geheel duurzame zelfvoorziening te komen op het gebied van water en energie.

#wemakethecity #wemakeourisland #wemakeourfuture #joinus #getonboard
Read 10 tweets
Zomerlicht is het uniek ‘restaurant’ op Forteiland Pampus, maar enkele weken open van 18 juli t/m 30 augustus en alleen op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden. 🏝️🍹🍴
pampus.nl/zomerlicht
>>
Wie wil genieten van helemaal weg van de bewoonde wereld zijn, heerlijk eten, boeiende historie en prachtige panorama’s op de skylines van Amsterdam, het Gooi, Flevo- en Waterland doet er goed aan tijdig te reserveren. ⌛️
#zomerlicht #pampus
>>
’s Avonds verandert het museale Pampus in een hotspot 🤩 waar je geweest moet zijn. En gemak dient de mens, want alles zit inbegrepen in één vaste prijs. Je portemonnee kun je dus thuis laten.
pampus.nl/zomerlicht
#zomerlicht #pampus
>>
Read 4 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!