Discover and read the best of Twitter Threads about #politiek

Most recents (14)

'De PCR-test kan echter geen infectie vaststellen of vertellen dat je ziek bent [. ] Bij vonnis in kort geding van 9 december 2020 is dit ondubbelzinnig vastgesteld' #covid19nl #coronamaatregelen #fascisme #volksgezondheid #pcrtest #jewordtgenaaid
'Plandemie. Van 21 tot 24 januari 2020 vond te Davos de annual meeting van het World Economic Forum (WEF) met.. Rutte, ministers Hoekstra en Veldhoven, ministers Kaag en Bruins' (1) bpoc2020.nl/pdf/Tjerk%20de… #covid19nl #coronamaatregelen #volksgezondheid #politiek #klausschwab
'Op 23 januari 2020 worden de aanwezigen up-to-date gebracht omtrent wat dan nog het 'Wuhan
coronavirus' heet.. Schokkend is het om te moeten vaststellen dat het ‘vaccinatieprogramma’ al geheel in de steigers staat' (2) Check video/pdf ⬆️. #covid19nl #coronamaatregelen
Read 5 tweets
@bpoc2020 dient aanklacht in tegen regering bij #ICC

Investigator (onderzoeker) is toegewezen.

mailchi.mp/bpoc2020/icc

Ook werkt #BPOC2020 samen met dr. #ReinerFuellmich in de Class-Action Lawsuit, het zgn. Tweede #Neurenbergtribunaal.
Je kunt nu zelf aangifte doen tegen #MarkRutte cs inzake de #coronamaatregelen aka #coronazwendel en alle zaken rondom op het politiebureau

Ingebonden kant en klare #aangifte van 400 pagina's

mailchi.mp/bondoverheidsz…

⬇️⬇️
Of nu via collectieve actie !

mailchi.mp/bondoverheidsz…
Dr. #ReinerFuellmich :

Scientific evidence that '#covid19' is #CrimeAgainstHumanity

#Fuellmich is an international trial laywer, who succesfully sued large fraudulent corporations, like Volkswagen and Deutsche Bank.

stopworldcontrol.com/fuellmich/
Read 32 tweets
Ook in 🇦🇹 scholen volledig open (17/5)

Verschil:
1️⃣sinds 15/3 álle leerlingen&lkr die #contactonderwijs volgen
V E R P L I C H T 3x/week getest!
(Zélfs in deeltijds regime)
2️⃣ 😷 vanaf 6j‼️
3️⃣ #FFP2 14-19j‼️

⚡️Te vroeg, aldus prof. @MichiWagner4

wienerzeitung.at/nachrichten/po…
“Voor mij als wetenschapper is dat de herhaling van een #experiment, dat op zich, als de randvoorwaarden niet veranderen, niet kan goed gaan.” @MichiWagner4

@realBertBlocken @ProfHGoossens @vanranstmarc @CarlvKeirsbilck @Tweedle65921973 @DasUlrike @wduyck @BenWeyts @SDicht
#Scholen hebben i derde golf belangrijke rol gespeeld, kinderen& jongeren hadden de hoogste incidentie in hun leeftijdsgroep.”

“Brede inzet #AGsneltests in combinatie met #B117 & deeltijds #afstandsonderwijs heeft het stijgen v besmettingen kunnen afremmen, níet controleren!”
Read 13 tweets
Ik denk dat Thomas Piketty het scherp ziet. De linkse partijen zijn er voor de intellectuele elite, niet voor de werkende klasse die moet sappelen voor zijn centjes.

#politiek
Overigens is het voor een groot deel diezelfde elite die onze maatschappij op slot heeft gegooid wegens corona, omdat ze er zelf nauwelijks last van hebben, en hardvochtig de werkende klasse voor de trein hebben geduwd.

#coronavirus
Ik heb altijd links gestemd, altijd @SPnl, maar ik ben voorgoed genezen.

Ook @MarijnissenL hamerde veel liever haar achterban, het volk, stuk in plaats van voor hun belangen op te komen. Ze stemde mee met alles wat @minpres en @hugodejonge in hun coronawaan bedachten...
Read 11 tweets
NDR #CoronavirusUpdate Podcast 84 met @c_drosten en @KorinnaHennig.
"Niet op tests en vaccinatie rekenen!"

De #scholen waren dicht en daarom hebben we een vertragingseffect in de leeftijdscategorie van schoolgaande #kinderen. We hebben nu eenmaal goede data uit UK v rond Kerst.
We weten nu eenmaal dat het infectiegebeuren in #scholen toch een dragende, belangrijke rol meespeelt, zoals in andere leeftijdsgroepen, en twee weken pauze in #contactonderwijs zal zeker nog een effect hebben in DE.
Read 35 tweets
Even recapitulerend de uitkomst van #Omtzigtgate zodat ik het goed begrijp...

De saga begon toen het vorige kabinet na 10 jaar (!!) moest toegeven dat de @Belastingdienst een stuk of 13 wetten had overtreden in de ijver "gewone" belastingbetalers te criminaliseren en vermorzelen
De eindbaas in deze 10jr was @markrutte van de @VVD. Hij was eindverantwoordelijke. Niet alleen voor de @Belastingdienst zelf, maar ook voor het gelieg tegen de @2eKamertweets , traineren, volledig zwartlakken van dossiers, eindeloze hoeveelheden selectief geheugenverlies, etc.
Vervolgens zegt de #NL kiezer massaal "mwah, ik had geen last van die #Toeslagenaffaire / ik ben nog niet dood aan #Corona, best knap eigenlijk / ik geloof @markrutte als hij zegt dat hij het niet expres heeft gedaan / hij was niet alleen verantwoordelijk" (kies er maar 1)
Read 25 tweets
Sinds lang weer eens kijken naar een #2ekamer-debat, complete tijdverspilling, want over twee dagen is iedereen alles weer vergeten.

Wanneer was ook weer de 100ste motie van wantrouwen tegen #MarkRutte door #GeertWilders ?

Theater van de Lach.

#verkenningsdebat
Read 38 tweets
In de Klachtenregeling en Vertrouwenspersoon Wetenschappelijke Integriteit @rivm staat dat het RIVM de Gedragscode Wetenschappelijke Integriteit onderschrijft.
rivm.nl/sites/default/
nwo.nl/sites/nwo/file
@fvdemocratie @MarionKoopmans
1/ Image
In de Gedragscode Wetenschappelijke Integriteit staat dus dat het @rivm, het OMT; @MarionKoopmans zich niet mag laten leiden door commerciële overwegingen.
nwo.nl/sites/nwo/file…

2/ Image
In de Gedragscode Wetenschappelijke Integriteit staat dat het @rivm; het OMT; @MarionKoopmans zich niet mag laten leiden door commerciële belangen.
nwo.nl/sites/nwo/file…
@WybrenvanHaga @fvdemocratie @Bobby_Network

3/ Image
Read 28 tweets
#politiek is perceptie en illusie.

Na 1977 is NL steeds verder weggegleden van 'n #democratie. Via het neoliberaal politiek beleid maakte 'het grote geld' zich meester van onderwijs, wetenschap, media en via lobbyisme ook van de #politiek. We zitten nu in #lockdown en #avondklok
#Partijkartels op rij :

Het #FvD olv #ThierryBaudet is ook gewoon een #kartelpartij en de extreem rechtse oligarchie flank van de #vvd onder grote invloed van mastodont aller #kartelpolitiek.

H A N S W I E G E L #vvd

Motto :

Eerst paaien en dan naaien ImageImageImageImage
#PvdA - na 1977 #kartelpartij geworden en mede verantwoordelijk, sinds de weggeblazen ideologische veren via #WimKok, voor alle neoliberale wantoestanden in Nederland :

Read 31 tweets
Even voor de duidelijkheid:

Ieder Kamerlid wat deze maatregel blokkeert ontneemt zichzelf het recht om te klagen over niet volgen van advies #OMT.
Sorry, maar daar valt niet in te shoppen. Het is niet zo dat je op ene moment boos bent als Kabinet iets anders doet, en dan dit.
Niet dat @RobJetten en co hun politieke geweten niet moeten volgen (want #politiek is echt veel belangrijker dan #wetenschap) of moet nadenken over het feit dat we juist graag NIET Londense toestanden willen hebben. Wat lastig wordt als we dan pas denken over ingrijpen.
Je kan alleen niet meer klagen dat het Kabinet selectief winkelt in de adviezen van het #OMT. Dat is alles. Dan neem ik je niet meer serieus.

Overigens: het is natuurlijk superstom te gokken dat het allemaal wel mee zal vallen.
Read 7 tweets
"Oom Agent is geen Cop"

Over het failliet van de "harde aanpak". Wie wind zaait zal storm oogsten. Ook nu.

#politie #politiek
Read 22 tweets
Ik heb hier zoveel dingen over te zeggen. 1) jullie hele kandidatenlijst bestaat uit mannen. Stop met vrouwen op te leggen wat ze wel en niet mogen. 2) Je kan niet beweren leven te willen beschermen en tegelijkertijd voor de doodstraf zijn, dan ben je gewoon hypocriet. #abortus
3) abortus illegaal maken voorkomt geen abortussen, het maakt ze alleen minder veilig. 4) abortus is een mensenrecht. 5) abortus criminaliseren of het abortusrecht inperken zorgt ervoor dat artsen geen basiszorg kunnen leveren en dus hun werk niet kunnen doen #abortus #SGP
6) de criminalisering van abortus is een vorm van seksisme en discriminatie. 7) Het verminderen van het aantal abortussen begint met goede voorlichting, goede gezondheidszorg, goede pleegzorg en goede regelingen om te adopteren. #abortus #SGP
Read 6 tweets
🇧🇪 vit sans gouvernement depuis le 26 mai 2019 (oui oui, 2019) et semble ne pas s'en porter plus mal, mais est-ce que quelqu'un a vraiment compris comment on gouverne 🇧🇪 ? Enfin, à part en l'envahissant ?
Essayons, #Politiek #withflags #unefois #sansGarantie
🇪🇺 "Ca fait qq temps que je suis installé chez toi, et je me fous complètement de ta vie d'ordinaire mais ... c'est normal que t'aies pas de gouvernement?"
🇧🇪 "Ah Foui, ça a presque était conçu comme ça!"
🇪🇺 "C'est complètement con!"
🇧🇪 "Non, c'est belge"
🇧🇪 "Mais attends, je t'explique, faut remonter à mes origines, au début, on s'est fait repérer par César comme de braves."
🇮🇹 "Oui, alors lorsqu'il dit que les tribus belges sont les plus braves, c'est de la licence poétique, vous êtes juste que vous êtes des emmerdeurs patentés"
Read 28 tweets
1. Overgewicht is je eigen schuld. Gewoon minder #eten en meer #bewegen.

Het meest gehoorde #vooroordeel over #obesitas en grondslag voor een enorme ‘afval’ industrie.

Mensen met #obesitas moeten namelijk gewoon een schop onder hun kont hebben.

🧵

1/11
Voor de duidelijkheid gaat het hier niet om mensen die 2-3 #kilo kwijt moeten. Het gaat over mensen met klasse 2 en 3 #obesitas. Dat is namelijk een wezenlijk ander probleem!

Ik zal proberen ‘betaalmuren’ te omzeilen en #openaccess wetenschap te gebruiken. 2/11 Image
Obesitas wordt veroorzaakt door een complex systeem van #genetische, #epigenetische en #sociaaleconomische factoren, niet enkel door te veel of verkeerd #eten.
Dit stuk in @nature van vooraanstaande artsen en wetenschappers vat het goed samen: go.nature.com/2OC1wIk 3/11 Image
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!