Discover and read the best of Twitter Threads about #prorail

Most recents (3)

Volgende week mag ik naar de opleiding #ICNG. Direct na de opleiding kan ik dan worden ingedeeld voor speciale diensten waarbij we (met een kleine selectie machinisten) al het nieuw geleverde materieel zullen inrijden.

Een draadje ⬇️⬇️⬇️

#NS #treinleven #machinist
Komend voorjaar is het dan eindelijk zover. #ICNG zal zijn intrede maken voor de reizigers! πŸ’›πŸ’™

Door corona liep dit zo'n 1,5 jaar vertraging op. Tijdens corona zijn onderdelen (van over de hele wereld) slecht leverbaar geweest door de coronamaatregelen die tot recent golden.
NS heeft geleerd van het eerdere debacle op de HSL. Daarom zal het materieel eerst uitvoerig worden ingereden als leeg materieel. Op dit moment wordt door #Alstom de hand gelegd aan de laatste nodige software voor een vlekkeloos product.
Read 38 tweets
1/ De afgelopen 7,5 jaar gedurende de laatste twee kabinetten onder leiding van @MinPres #Rutte (@VVD) moesten maar liefst elf bewindslieden #aftreden.
2/ De reden voor het vertrek van de bewindslieden was in alle gevallen min of meer hetzelfde: zij werden erop betrapt dat ze #leugens hadden verteld tegen het Nederlandse parlement. En daarmee logen ze feitelijk alle media en de hele bevolking voor.
3/ Het ging daarbij niet over kleine onbelangrijke dingetjes. Nee, het waren vaak politieke doodzonden op essentiΓ«le #beleidsterreinen als sociale voorzieningen, internationale betrekkingen, veiligheid en volksgezondheid.
Read 20 tweets
Op 9 juli, de raad was net n week met reces, heeft t college van #Zandvoort de sleutels van de gemeente overgedragen aan t circuit #Zandvoort.
Besluit: zandvoort.raadsinformatie.nl/document/78278…
Plannetjes: zandvoort.raadsinformatie.nl/document/78278…
N #formule1-single van Armin van Buuren of Martin Garrix. Echt?!?
Had ik al verteld dat de zandhagedis (minez.nederlandsesoorten.nl/content/zandha…) & de rugstreeppad (minez.nederlandsesoorten.nl/content/rugstr…) zijn gezien in de omgeving van t circuit?
T spel gaat op de euh... racewagen. #zandvoort #formule1 #dutchgp
Read 221 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!