Discover and read the best of Twitter Threads about #pvda

Most recents (4)

‘Mabel, een koninklijk Bal Masque’  van Peter Siebelt
Gangsta-lief en Mohammed-minnares #Mabel hielp vestiging Islamstaat 😨😮
Islamstaat, Oranje-Doofpot, #PvdA, #IKV, #Screbrenica, #WWII, #Bilderberg, #kozp

interessantetijden.nl/2019/06/18/gan…
Nazi Bernard zur Lippe Biesterfeld - op de boot Piet Hein 1937 met nazi vlag 😨

House of Windsor used to be Saxen Coburg and Gotha
The relationship between the royal family and their pro-Nazi German cousins is one of the most important untold stories in British history.

jonahintheheartofnineveh.blogspot.com/2019/05/secret…
Read 36 tweets
Volle zaal bij Thema Avond over signaleren van armoede van @PvdAHarderwijk en #PvdA Noordwest Veluwe. #ArmoedeHarderwijk
Raadslid @laurensdekleine leidt ons door het programma #ArmoedeHarderwijk. Hij geeft aan dat we bewust van “De dag van de armoede” een week van de armoede hebben gemaakt. Het probleem is groot!
Alleen al in Harderwijk gaat het om 14% van de huishoudens en in totaal 1100 kinderen die op of onder de armoedegrens leven. Een deel hiervan is ook niet in beeld #ArmoedeHarderwijk
Read 37 tweets
1/ Iedereen die zichzelf politiek gezien rechts v/d #VVD positioneert en al weken vol overgave meegaat in het tot de enkels afbranden van #Baudet en zijn #FvD vind ik oerdom en kortzichtig bezig.
2/ Deze mensen schaden daarmee (gewild of ongewild) hun eigen algemene politiek-maatschappelijke doelstellingen en laten zich voor het karretje spannen van de mainstream media in het algemeen en de publieke omroep in het bijzonder.
3/ Het politiek-correcte linksige journaille dat graag moreel verheven met het vingertje wappert lacht in haar vuistje. Ze zien hoe wat zij noemen ‘populistisch-rechts’ Nederland in chaos wordt gestort door interne ruzies...
Read 14 tweets
Wakker. Koffie. #Fortuyn.
Ook #Fortuyn stelt in #VerweesdeSamenleving de diagnose die @thierrybaudet stelt, nl. dat het #partijkartel in NL de scepter zwaait.

"Door te stemmen corrigeert de kiezer hooguit de partijpolitieke mix van het toewijzen van sleutelfuncties in het publieke domein."
Read 21 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!